دلمه
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده3,384 کالری
10 تعداد نفرات
30 دقیقه برای آماده سازی
45 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده3,384 کالری
10 تعداد نفرات
30 دقیقه برای آماده سازی
45 دقیقه برای پختن
طرز تهیه دلمه
دلمه برگ مو یکی از انواع غذاهای بسیار خوشمزه و معروف خاورمیانه است که در کشورمان ایران هم از محبوبیت بالایی برخوردار است. این غذای خوشمزه از ترکیب برنج به همراه گوشت، حبوبات و سبزیجات تهیه می شود و در برگ های درخت انگور پیچیده می شود. دلمه برگ مو را به سلیقه خود می توانیم به صورت سیگاری ( حالت لوله ای ) یا به صورت بقچه ای که متداول تر است درست کنیم، برای مشاهده کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دلمه در ادامه با ما همراه باشید.
مواد مورد نیاز برای دلمه
600 گرم
1 عدد (متوسط)
1 جام (معمولی)
10 شاخه
1 قاشق دسر
1 جام (معمولی)
1 قاشق چای خوری
250 گرم
10 عدد
2 قاشق سوپ خوری
250 گرم
مراحل آماده سازی دلمه
1
در یک قابلمه بزرگ آب را به جوش بیاورید. برگ های انگور را در آب ریخته و به مدت 2 دقیقه بجوشانید و خارج کنید و در آب سرد تازه کنید و کنار بگذارید.
2
گوشت گاو، پیاز، برنج، جعفری، نمک، فلفل سیاه، رب گوجه فرنگی و آب را در ظرفی بریزید و ورز دهید تا خوب مخلوط شوند.
3
ته یک قابلمه بزرگ برگ های بزرگ و شکسته انگور را پهن کنید.
4
برگ های باقی مانده را یکی یکی بردارید، ساقه ها را جدا کنید.
5
اگر برگ ها خیلی بزرگ هستند، آنها را از طول برش دهید.
6
یک قاشق چایخوری از فیلینگ را کف برگ قرار دهید.
7
کف و لبه های برگ را روی فیلینگ تا بزنید و محکم رول کنید.
8
آن را در سمت درز تابه به سمت پایین قرار دهید، ابتدا مواد را دور لبه های تابه خط بکشید و آن را محکم بسته بندی کنید.
9
آلو و حبه های سیر را به طور تصادفی بین مواد قرار دهید.
10
برگ های باقیمانده را روی آن قرار دهید و مقدار کمی آب به آن اضافه کنید تا برگ ها را در انتهای کاسه بپوشاند. کره را روی مواد اضافه کنید. یک بشقاب کوچک روی دلمه قرار دهید تا در جای خود بماند و بجوشد.
11
حرارت را کم کنید، به مدت 35 تا 45 دقیقه یا تا زمانی که برگها نرم شوند بپزید. بگذارید خنک شود و سرو کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
دلمه