سالاد ماش

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

3,466 کالری
6 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

3,466 کالری
6 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن

طرز تهیه سالاد ماش

سالاد ماش یک سالاد خوشمزه و مقوی است که از ترکیب ماش پخته، سبزیجات مختلف و سس تهیه می شود. این سالاد را می توان به عنوان یک پیش غذا، میان وعده یا غذای اصلی سرو کرد.سالاد ماش را می توان با کمی گردو یا پسته خرد شده نیز تزئین کرد. در ادامه با آموزش طرز تهیه سالاد ماش با ما همراه باشید

مواد مورد نیاز برای سالاد ماش

100 گرم
1 عدد (متوسط)
1 عدد (متوسط)
4 قاشق سوپ خوری
1 عدد (متوسط)

مواد لازم برای تهیه سس

1 قاشق سوپ خوری
1 عدد (متوسط)
1 قاشق سوپ خوری
1 قاشق سوپ خوری
1 قاشق چای خوری

مراحل آماده سازی سالاد ماش

1
ماش ها را بشویید و به مدت 15 دقیقه بجوشانید (اگر می خواهید نرمتر شوند 20 دقیقه) و آبکش کنید.
2
وقتی خنک شد بقیه مواد را به قطعات کوچک خرد کرده و با هم مخلوط کنید.
3
سس را در ظرف دیگری آماده کرده و روی آن بریزید.
4
گردوها را به قطعات کوچک خرد کنید و روی آن بپاشید.
5
گریپ فروت ها را چهار قسمت کرده و روی آن بچینید. نوش جان

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
سالاد ماش سالاد