سوپ ماهی
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده2,191 کالری
6 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
60 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده2,191 کالری
6 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
60 دقیقه برای پختن
طرز تهیه سوپ ماهی
سوپ ماهی غذایی است اصیل از روسیه.این سوپ بر پایه ی ماهی تهیه می شود و یکی از غذاهای اصلی برای گردش ها و پیک نیک ها در فصل تابستان است.تقریبا می توان گفت که هیچ ملتی مثل روس ها به سوپ علاقه ندارند .آنها برای هر فصلی از سال چندین نوع سوپ دارند و حتما یک وعده در روز از سوپ به عنوان پیش غذا استفاده می کنند.
مواد مورد نیاز برای سوپ ماهی
1000 گرم
8 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
2 عدد (متوسط)
1 عدد
1 عدد
2 عدد (بزرگ)
2 شاخه
1 قاشق چای خوری
1 دسته
مراحل آماده سازی سوپ ماهی
1
استخوان ها و آب را در یک قابلمه بریزید و بگذارید بجوشد. هر کفی که به سطح می آید را جدا کنید.
2
پیاز، کرفس، هویج، فلفل سیاه، جعفری و نمک را اضافه کنید و دوباره بجوشانید. حرارت را کم کنید و 45 دقیقه بپزید.
3
استخوان ها را خارج کرده و تکه های ماهی را اضافه کنید و 15 دقیقه دیگر یا تا زمانی که ماهی پخته شود بپزید.
4
در صورت تمایل با شوید تازه یا پیازچه خرد شده یا پیاز سبز سرو کنید.
5
به طور سنتی با سوپ ماهی، مینی کیک ماهی یا مینی پای ماهی سرو می شود.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
سوپ ماهی
سوپ
ماهی