صفحه اصلی دستور غذا بادمجان پلو با گوشت بره

بادمجان پلو با گوشت بره

حمیرا محمودزاده
1 دنبال کننده

2,872 کالری
6 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
60 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده
1 دنبال کننده

2,872 کالری
6 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
60 دقیقه برای پختن

طرز تهیه بادمجان پلو با گوشت بره

بادمجان پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با ما همراه باشید.

مواد مورد نیاز برای بادمجان پلو با گوشت بره

2 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
500 گرم
3 قاشق سوپ خوری
3 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری

مراحل آماده سازی بادمجان پلو با گوشت بره

1
برنج را بشویید و به مدت 30 دقیقه در آب نمک داغ خیس کنید. گوشت گوسفند مکعبی را در سه لیوان آب بجوشانید. گوشت پخته شده را با آبکش خارج کرده و آب آن را کنار بگذارید.
2
فلفل سبز را درشت خرد کنید.
3
بادمجان ها را پوست بگیرید. آن را از وسط نصف کرده و به ضخامت نیم سانتی متر برش بزنید. در روغن داغ سرخ کنید.
4
گوجه فرنگی ها را از وسط نصف کرده و در ته یک قابلمه بزرگ قرار دهید. گوشت پخته شده را روی بریزید. فلفل سیاه و نمک را اضافه کنید.
5
بادمجان های سرخ شده و فلفل سبز را در کناره های قابلمه بچینید. برنج را در وسط بریزید.
6
آب در حال جوش را از لبه اضافه کنید و بدون هم زدن بپزید تا برنج پخته شود. روی برنج را با دستمال بپوشانید و بگذارید 5 دقیقه استراحت کند. کره گرم شده را روی آن بریزید.
7
برنج را در ظرف سرو برگردانید. گرم سرو کنید.نوش جان

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
بادمجان پلو با گوشت بره بادمجان پلو گوشت بره