بادمجان پلو
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده2,872 کالری
6 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
60 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده2,872 کالری
6 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
60 دقیقه برای پختن
طرز تهیه بادمجان پلو
بادمجان پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با ما همراه باشید.
مواد مورد نیاز برای بادمجان پلو
2 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
500 گرم
500 گرم
500 گرم
6 عدد
3 قاشق سوپ خوری
3 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
مراحل آماده سازی بادمجان پلو
1
ابتدا برنج را بشویید و به مدت 30 دقیقه در آب نمک داغ خیس کنید. گوشت گوسفند را مکعبی خرد کرده و در سه لیوان آب بجوشانید. گوشت پخته شده را آبکش کرده و آب آن را کنار بگذارید.
2
فلفل سبز را درشت خرد کنید.
3
بادمجان ها را پوست بگیرید. آن را از وسط نصف کرده و به ضخامت نیم سانتی متر برش بزنید. در روغن داغ سرخ کنید.
4
گوجه فرنگی ها را از وسط نصف کرده و در ته یک قابلمه قرار دهید. گوشت پخته شده را روی آن بریزید. فلفل سیاه و نمک را اضافه کنید.
5
بادمجان های سرخ شده و فلفل سبز را در کناره های قابلمه بچینید. برنج را در وسط بریزید.
6
آب در حال جوش را از لبه اضافه کنید و بدون هم زدن بپزید تا برنج پخته شود. روی برنج را با دستمال بپوشانید و بگذارید 5 دقیقه استراحت کند. کره گرم شده را روی آن بریزید.
7
برنج را در ظرف سرو برگردانید. گرم سرو کنید.نوش جان
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
بادمجان پلو با گوشت بره
بادمجان پلو
گوشت بره