کوفته ترش

حمیرا محمودزاده
1 دنبال کننده

4,122 کالری
4 تعداد نفرات
30 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده
1 دنبال کننده

4,122 کالری
4 تعداد نفرات
30 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن

طرز تهیه کوفته ترش

کوفته ها انواع گوناگونی دارد و شما می توانید این بار به روش گیلانی یک کوفته خوشمزه ترش مزه تهیه کنید. این کوفته خوشمزه را با گوشت چرخ کرده تهیه می شود و شما می توانید این کوفته ترش را با پلو زعفرانی یا نان سرو کنید. در تهیه این کوفته از سبزی  های گیلانی مثل چوچاق و کوتکوتو استفاده می شود که اگر ندارید می توانید از سبزی معطر مانند جعفری و گشنیز و نعنا استفاده کنید. این کوفته باید با حرارت کم با سس مخصوص پخته شود .با ما همراه باشید تا طرز تهیه این کوفته خوشمزه را آموزش دهیم

مواد مورد نیاز برای کوفته ترش

3 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
2 عدد (متوسط)
1 قاشق سوپ خوری
1 قاشق سوپ خوری
3 قاشق سوپ خوری
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
4 عدد (متوسط)
1 قاشق دسر (5 گرم)
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
500 گرم

مراحل آماده سازی کوفته ترش

1
بلغور را بشویید و آبکش کنید. در ظرفی بریزید و با گوشت چرخ کرده مخلوط کنید و خوب ورز دهید.
2
نمک را اضافه کنید، تکه های به اندازه فندق را در بیاورید و در دست بغلتانید تا کوفته های کوچکی در بیاید.
3
۱ قاشق روغن را داغ کرده و پیازهای خرد شده را تفت دهید. رب گوجه فرنگی و فلفل را اضافه کنید و مخلوط کنید.
4
آب استخوان، نخود آب پز ، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و 10 دقیقه تفت دهید.
5
کوفته ها را اضافه کنید و به مدت 15 دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید. سماق را اضافه کرده و از روی حرارت بردارید.
6
سیر را خرد کنید. روغن باقیمانده را گرم کنید و ابتدا سیر و سپس نعنا و فلفل چیلی را سرخ کنید. سپس روی کوفته ها بریزید.

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
کوفته ترش کوفته