قارچ پلو

حمیرا محمودزاده
1 دنبال کننده

2,366 کالری
5 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
35 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده
1 دنبال کننده

2,366 کالری
5 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
35 دقیقه برای پختن

طرز تهیه قارچ پلو

قارچ پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این طرز تهیه این غذای خوشمره در ادامه با ما همراه باشید.

مواد مورد نیاز برای قارچ پلو

2 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
250 گرم
1 عدد (متوسط)
2 عدد(کوچک)
4 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
یک مشت
1 قاشق سوپ خوری
5 قاشق سوپ خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری

مراحل آماده سازی قارچ پلو

1
کره را در تابه داغ کرده و پیازهای خرد شده را تفت دهید تا صورتی رنگ شود. آجیل کاج را اضافه کنید. برنج را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید.
2
قارچ ها را تمیز کرده، در آب لیمو بجوشانید و صاف کنید. هویج را رنده کنید. مویز را در مقداری آب خیس کنید و آبکش کنید.
3
قارچ ها را نازک برش دهید و به همراه هویج، نخود و مویز به برنج اضافه کنید.
4
روی آن آبگوشت داغ بریزید. نمک، شکر گرانول، دارچین و فلفل سیاه بپاشید و برنج را روی حرارت ملایم با درب بسته بپزید.
5
وقتی آب جذب شد روی آن را با دستمال بپوشانید و بگذارید تا زمان سرو استراحت کند.
6
برنج را با برگ نعنا تزیین کرده و داغ سرو کنید.

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
قارچ پلو