صفحه اصلی دستور غذا بادمجان پلو با مرغ

بادمجان پلو با مرغ

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

7,056 کالری
4 تعداد نفرات
40 دقیقه برای آماده سازی
10 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

7,056 کالری
4 تعداد نفرات
40 دقیقه برای آماده سازی
10 دقیقه برای پختن

طرز تهیه بادمجان پلو با مرغ

بادمجان پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با ما همراه باشید.

مواد مورد نیاز برای بادمجان پلو با مرغ

5 عدد (متوسط)
1 عدد (متوسط)
2 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
125 گرم
3 قاشق سوپ خوری
2 جام (معمولی)
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
3 تکه (متوسط)
2 عدد (متوسط)
6 عدد (متوسط)
4 عدد (متوسط)

مراحل آماده سازی بادمجان پلو با مرغ

1
ابتدا بادمجان ها را به صورت نازک از طول برش دهید سپس روغن را در تابه ای گرم کنید، بادمجان ها را سرخ کنید و روی دستمال کاغذی بگذارید تا روغن آن گرفته شود.
2
مرغ را مکعبی خرد کنید. کره را آب کرده و پیاز و مرغ را تفت دهید. میوه کاج را اضافه کنید. برنج، نمک و فلفل دلمه ای را اضافه کنید و تفت دهید.
3
بادمجان ها را کف قابلمه بچینید دقت کنید که کف قابلمه کاملاً پوشانده شود.
4
نیمی از برنج را روی بادمجان ها قرار دهید. مخلوط مرغ و سپس بقیه برنج را روی آن قرار دهید.
5
به مدت 10 دقیقه روی حرارت کم بپزید. قبل از سرو، آن را در بشقاب زیر و رو کنید.
6
روی آن را با گوجه فرنگی، فلفل، شوید، برش های لیمو، برگ سالاد و جعفری تزئین کنید.نوش جان

توضیحات

بادمجان یکی از صیفی جاتی است که در تمام فصول سال وجود دارد و بر خلاف تصوراتی که آن را بی خاصیت می‌دانند، سرشار از ویتامین ها و مواد مغذی است. بادمجان خواص دارویی فراوانی دارد. بادمجان قطعا یک هدیه از طرف مادر طبیعت است؛ زیرا فواید سلامتی و تغذیه ای بسیاری برای انسان ها فراهم می کند. بادمجان عضوی از خانواده تیره مشابه سیب زمینی، گوجه فرنگی و فلفل شیرین است. بادمجان منبع غنی فسفر، ناسونین، فولات، ویتامین های ب، کلسیم،پتاسیم ، ویتامین آ و بتاکاروتن، کربوهیدرات، آهن، فیبر و ویتامین ث و یک منبع ضد ویروسی و مفید است

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
بادمجان پلو با مرغ بادمجان پلو پلو