سوپ دوغ

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

2,216 کالری
6 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
50 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

2,216 کالری
6 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
50 دقیقه برای پختن

طرز تهیه سوپ دوغ

یکی از قسمت های جذاب غذاهای ایرانی سوپ ها هستند. انواع سوپ با مواد اولیه و روش های طبخ مختلف در اقصی نقاط کشور تهیه می شود که قطعا ارزش یک بار امتحان کردن را دارد. شاید نام برخی از این غذاها حتی به گوش ما نرسیده باشد، اما برخی از آن ها شهرت و محبوبیت بیشتری دارند. مانند آش رشته، آش گندم، سوپ گوجه فرنگی و …. یکی دیگر ازسوپ های معروفی که از شمال غرب ایران و استان اردبیل می آید سوپ دوغ است که طعم خاص و فوق العاده ای داردو درذ ادامه با آموزش طرز تهیه سوپ دوغ با ما همراه باشید.

مواد مورد نیاز برای سوپ دوغ

یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 قاشف غذاخوری
4 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
6 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 قاشق چای خوری

مراحل آماده سازی سوپ دوغ

1
گندم و نخود را بشویید و به مدت 2 تا 3 ساعت در آب خیس کنید.
2
آن را در قابلمه بریزید و 4 لیوان آب اضافه کنید و به مدت 1 ساعت روی حرارت ملایم بپزید.
3
سپس نعنا و نمک را اضافه کنید و مخلوط کنید و بگذارید خنک شود.
4
ماست را با 2 لیوان آب مخلوط کرده و به مواد پخته شده اضافه کنید. سرد سرو کنید.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
سوپ دوغ سوپ