صفحه اصلی دستور غذا مرغ پرتقالی

مرغ پرتقالی

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

5,676 کالری
6 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

5,676 کالری
6 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن

طرز تهیه مرغ پرتقالی

روش‌های مختلفی برای پخت مرغ وجود دارد که حتما شما هم تا به حال چندتا از آن را امتحان کرده‌اید. مرغ را گاهی با زعفران، با رب گوجه فرنگی، با رب انار، با سبزیجات، با شیر و خامه و... می‌پزند که هرکدام طعم مخصوص به خودش را دارد. اما چند سالی است که درست کردن مرغ پرتقالی باب شده است و با رسیدن فصل پاییز و آمدن میوه پرتقال به بازار پخت این غذا هم رونق می‌گیرد.این غذا بسیار لذیذ و خوشمزه است. در ادامه با آموزش طرز تهیه مرغ پرتقالی با ما همراه باشید. 

مواد مورد نیاز برای مرغ پرتقالی

2 عدد (متوسط)
1 عدد (متوسط)
4 قاشق سوپ خوری
1 قاشق سوپ خوری
2 قاشق دسر (5 گرم)
1 قاشق دسر (5 گرم)
2 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
4 قاشف غذاخوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری

مراحل آماده سازی مرغ پرتقالی

1
ابتدا مرغ را تمیز کرده و بشویید. سینی فر را با نیمی از مارگارین چرب کنید و مرغ را داخل آن بگذارید.
2
برگ بو، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید. وقتی سرخ شد آن را از فر خارج کنید.
3
پرتقال ها را پوست بگیرید، آب آن را بگیرید و پوست آن را به صورت نوارهای نازک خرد کنید. پوسته ها را بجوشانید. شکر، آب لیمو و پرتقال را در ظرف دیگری مخلوط کرده، بجوشانید تا نیمی از آن باقی بماند.
4
در یک قابلمه، باقی مانده مارگارین و 2 قاشق غذاخوری آرد را سرخ کنید. آب گوشت را به آرامی اضافه کنید و به سس شکر اضافه کنید و 10 دقیقه تفت دهید.
5
از روی حرارت بردارید، لیکور پرتقال، پوست پرتقال پخته شده و نشاسته سیب زمینی را به سس اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
6
مرغ سرخ شده را در ظرف سرو قرار دهید. با سس پرتقالی که آماده کردید گرم سرو کنید.

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
مرغ پرتقالی مرغ پرتقالی