کیک موز و عسل
حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده1,266 کالری
6 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
25 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده1,266 کالری
6 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
25 دقیقه برای پختن
طرز تهیه کیک موز و عسل
امروز تصمیم داریم روش پخت یک کیک مقوی و سرشار از مواد مغذی را برای شما آموزش دهیم. در این کیک، از موز و عسل استفاده شده است که عسل شیرین کننده طبیعی است .طعم این کیک بسیار فوق العاده است . در ادامه با آموزش طرز تهیه کیک موز و عسل با ما همراه باشید .
مواد مورد نیاز برای کیک موز و عسل
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 قاشق چای خوری
1 قاشق دسر (5 گرم)
1 فنجان قهوه (متوسط)
3 قاشق سوپ خوری
1 فنجان قهوه (متوسط)
1 عدد
3 عدد (متوسط)
2 قاشق سوپ خوری
مراحل آماده سازی کیک موز و عسل
1
آرد، بکینگ پودر و نمک را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. آرد سبوس، عسل، تخم مرغ زده شده، موز له شده، شیر و روغن را در ظرفی جداگانه با هم مخلوط کرده و خمیر را درست کنید.
2
مخلوط آرد را اضافه کرده و با هم مخلوط کنید. قالب های کوچک را چرب کرده و قالب ها را با خمیر کیک کمی بیشتر از نصف پر کنید.
3
در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید. وقتی پخت از فر خارج کنید و بگذارید خنک شود. از قالب خارج کرده و سرو کنید.
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
کیک موز و عسل
کیک
موز
عسل