صفحه اصلی دستور غذا کیک موز و عسل

کیک موز و عسل

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

1,266 کالری
6 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
25 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

1,266 کالری
6 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
25 دقیقه برای پختن

طرز تهیه کیک موز و عسل

امروز تصمیم داریم روش پخت یک کیک مقوی و سرشار از مواد مغذی را برای شما آموزش دهیم. در این کیک، از موز و عسل استفاده شده است که عسل شیرین کننده طبیعی است .طعم این کیک بسیار فوق العاده است . در ادامه با آموزش طرز تهیه کیک موز و عسل با ما همراه باشید .

مواد مورد نیاز برای کیک موز و عسل

یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 قاشق چای خوری
1 قاشق دسر (5 گرم)
1 فنجان قهوه (متوسط)
3 قاشق سوپ خوری
1 فنجان قهوه (متوسط)
3 عدد (متوسط)
2 قاشق سوپ خوری

مراحل آماده سازی کیک موز و عسل

1
آرد، بکینگ پودر و نمک را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. آرد سبوس، عسل، تخم مرغ زده شده، موز له شده، شیر و روغن را در ظرفی جداگانه با هم مخلوط کرده و خمیر را درست کنید.
2
مخلوط آرد را اضافه کرده و با هم مخلوط کنید. قالب های کوچک را چرب کرده و قالب ها را با خمیر کیک کمی بیشتر از نصف پر کنید.
3
در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید. وقتی پخت از فر خارج کنید و بگذارید خنک شود. از قالب خارج کرده و سرو کنید.

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
کیک موز و عسل کیک موز عسل