کیک بیسکویتی
حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده5,736 کالری
12 تعداد نفرات
30 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده5,736 کالری
12 تعداد نفرات
30 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن
طرز تهیه کیک بیسکویتی
کیک بیسکویتی یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک بیسکویتی در ادامه با ما همراه باشید.
مواد مورد نیاز برای کیک بیسکویتی
400 گرم
50 گرم
1 لیوان
1 عدد
6 قاشف غذاخوری
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
4 برگ
3 قاشق سوپ خوری
60 عدد
20 قاشق سوپ خوری
مراحل آماده سازی کیک بیسکویتی
1
کیک را در یک قالب مناسب قرار دهید.
2
شیر و قهوه فوری را در یک کاسه بجوشانید. زرده تخم مرغ را با پودر قند هم بزنید تا کرم رنگ شود و به شیرقهوه اضافه کنید. با حرارت ملایم بپزید و مدام هم بزنید سپس از روی حرارت بردارید و در ظرفی بریزید. بگذارید خنک شود.
3
ژلاتین را در 3 قاشق آب نرم کرده و آبکش کنید و در شیرقهوه حل کنید. یک سوم خامه را به مخلوط شیر اضافه کنید و سریع هم بزنید. یک سوم خامه ای که آماده کردید را روی کیک بمالید.
4
24 بیسکویت را برای تزیین رزرو کنید و نیمی از بیسکویت های باقی مانده را روی خامه بچینید. این کار را تکرار کنید تا مواد تمام شود. آن را به مدت 3 ساعت در یخچال بگذارید.
5
روی کیک و اطراف کیک را با خامه فرم گرفته بپوشانید و بقیه را داخل ماسوره خامه فشار دهید. بقیه بیسکویت ها را دور کیک بچینید.
6
روی کیک را با خامه فرم گرفته به هر شکلی که می خواهید تزئین کنید. با خلال بادام تزئین کرده و سرو کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
کیک بیسکویتی
کیک
بیسکویت