نان خشخاش
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده5,070 کالری
8 تعداد نفرات
35 دقیقه برای آماده سازی
40 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده5,070 کالری
8 تعداد نفرات
35 دقیقه برای آماده سازی
40 دقیقه برای پختن
طرز تهیه نان خشخاش
دانه خشخاش دارای پروتئین و فیبر نسبتا بالایی است و همچنین حاوی تعدادی ویتامین و مواد معدنی ضروری است. علاوه بر این، دانه های خشخاش منبع خوبی از آنتی اکسیدان ها هستند. برخی تحقیقات نشان می دهد که مصرف دانه خشخاش ممکن است به کاهش فشار خون و سطح کلسترول کمک کند. در ادامه با آموزش طرز تهیه نان خشخاش با ما همراه باشید .
مواد مورد نیاز برای نان خشخاش
125 گرم
3 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 قاشق سوپ خوری
2 قاشق شکر خوری
1 عدد
10 قاشف غذاخوری
1 لیوان
2 قاشق چای خوری
مراحل آماده سازی نان خشخاش
1
ابتدا مارگارین را آب کرده و کنار بگذارید. دانه های خشخاش را در تابه بریزید و روی حرارت ملایم تفت دهید . وقتی خنک شد آن را در هاون یا خرد کن بریزید و با مارگارین گرم ذوب شده مخلوط کنید.
2
1 قاشق شیر را جدا کرده و بقیه را با آب در قابلمه ای گرم کنید. شکر و مایه خمیر را اضافه کنید، هم بزنید تا حل شود و بگذارید تا ور بیاید. سفیده تخم مرغ را از زرده جدا کنید.
3
با سفیده تخم مرغ، نمک، مخلوط مخمر و آرد، خمیر نرمی آماده کنید. روی آن را با پارچه مرطوب بپوشانید و در جای گرم بگذارید تا حجمش دو برابر شود.
4
خمیر را به شش قسمت تقسیم کنید. سه عدد از آنها را با وردنه باز کنید. بین آنها روغن خشخاش بمالید و گردو بپاشید و روی هم بچینید. روغن دانه خشخاش را روی آن بمالید.
5
از سه ورقه خمیر که روی هم قرار گرفته اند، نوارهایی به پهنای 3 بند انگشت برش بزنید. انتهای هر نوار را در جهت های مخالف بچرخانید. آنها را کنار هم در سینی چرب شده قرار دهید. خمیر های دیگر را به همین ترتیب آماده کنید.
6
زرده تخم مرغ را با 1 قاشق شیر مخلوط کرده و روی شیرینی ها بمالید. در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه بپزید تا قهوه ای طلایی شود سپس سرو کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
نان خشخاش
نان
خشخاش