صفحه اصلی دستور غذا سالاد رنگارنگ

سالاد رنگارنگ

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

1,404 کالری
8 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
0 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

1,404 کالری
8 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
0 دقیقه برای پختن

طرز تهیه سالاد رنگارنگ

سالادها یکی از مهیج‌ترین و خوشمزه‌ترین گزینه‌های غذایی هستند که می‌توان آن‌ها را به‌عنوان پیش‌غذا، همراه با غذای اصلی یا به‌عنوان غذای اصلی سرو کرد. سالاد ماکارونی، اندونزی، فصل، کلم، الویه و هزاران سالاد دیگر در سراسر جهان خورده می‌شوند و هرکدام طرفداران خاص خودشان را دارند. کلمه سالاد در زبان فرانسوی از کلمه‌ای لاتین با عنوان (سالاتا) به معنی شور، نمکی و نمک اندود شده ریشه می‌گیرد. در ادامه با آموزش طرز تهیه سالاد رنگارنگ با ما همراه باشید .

مواد مورد نیاز برای سالاد رنگارنگ

1 عدد (متوسط)
1 عدد (متوسط)
2 عدد (متوسط)
1 قاشف غذاخوری
1 تکه (متوسط)
1 قاشق چای خوری
4 قاشق سوپ خوری
4 قاشف غذاخوری
1 قاشق چای خوری

مراحل آماده سازی سالاد رنگارنگ

1
کاهو فرفری را کاملا بشویید و درشت خرد کنید. هویج را شسته و رنده کنید.
2
گوجه و خیار را پوست گرفته و خلال کنید.همه مواد را با هم مخلوط کنید.
3
روی آن گردو و پنیر سفید رنده شده بپاشید.
4
روغن زیتون ، آب لیمو، پودر فلفل قرمز و نمک را در یک کاسه با هم مخلوط کنید.
5
روی سالاد بریزید و سرو کنید.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
سالاد رنگارنگ سالاد