دسر دمشق

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

6,262 کالری
8 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

6,262 کالری
8 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن

مواد مورد نیاز برای دسر دمشق

12 فنجان قهوه (کوچک)
1 کیلوگرم
2 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
یک بسته
1 قاشق چای خوری
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
6 لیوان

مراحل آماده سازی دسر دمشق

1
در یک کاسه آرد سمولینا، 1 لیوان شکر ، شیر، بکینگ پودر، جوش شیرین و ماستیک را کاملا مخلوط کنید. آن را در سینی چرب شده بریزید و با قاشق صاف کنید. بگذارید یک شب استراحت کند.
2
ماست را روی آن بمالید و به ورقه های کوچک برش دهید. بادام ها را وسط برش ها قرار دهید. در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 25 تا 30 دقیقه بپزید.
3
شربت را با جوشاندن 11 فنجان قهوه شکر ، آب و آبلیمو آماده کنید. شربت داغ را روی دسر داغ بریزید.
4
وقتی شربت کاملا جذب دسر شد سرو کنید.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
دسر دمشق