مانتی پنیر و سبزیجات
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده1,922 کالری
4 تعداد نفرات
30 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده1,922 کالری
4 تعداد نفرات
30 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن
طرز تهیه مانتی پنیر و سبزیجات
مانتی نوعی لقمه است که میتوانید داخلش از گوشت و یا مرغ و همینطور از سبزیجات استفاده شود و مخصوص شهر ترکیه می باشد. اگر در جایی مهمان شدید و با مانتی از شما پذیرائی شد بدانید که میزبان برای تهیه این لقمه های زیبا به نام مانتی چقدر زمان گذاشته است. لقمه های مانتی هرچه کوچک تر باشند شکیل تر می باشد. در تهیه مانتی حوصله به خرج دهید تا شما هم لقمه های مانتی کوچک و زیبایی داشته باشید. برای تهیه مانتی می توانید از خمیر فیلو کمک بگیرید . در ادامه با آموزش طرز تهیه مانتی پنیر و سبزیجات با ما همراه باشید .
مواد مورد نیاز برای مانتی پنیر و سبزیجات
2 یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
2 عدد
1 قاشق چای خوری
200 گرم
3 قاشق غذاخوری (رنده شده)
یک مشت
1 عدد
4 شاخه
1 قاشق چای خوری
4 عدد
1 عدد (متوسط)
1 قاشق سوپ خوری
6 قاشق دسر (5 گرم)
مراحل آماده سازی مانتی پنیر و سبزیجات
1
وسط آرد را کمی گود کرده، تخم مرغ و نمک را اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر یکدستی به دست آید. آن را گرد کرده و در کاغذ مومی بپیچید و 1 ساعت استراحت دهید. گردو و جعفری و سیر را ریز خرد کنید.
2
لبنه، پنیر چدار، گردو، سیر، جعفری، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کرده و هم می زنیم تا به غلظت خامه برسد.
3
خمیر استراحت داده شده را به ضخامت 2-3 میلی متر باز کنید. دایره های کوچک را با کاتر شیرینی پزی یا دهان یک لیوان چای آماده کنید.
4
خامه پنیری که آماده کردید را بین دایره ها تقسیم کنید و خمیر را از وسط تا کنید و به شکل نیمه ماه آن را ببندید. لبه ها را با فشار دادن بهم بچسبانید.
5
هویج و کدو سبز را به صورت تکه های نازک و دراز خرد کنید و در آب نمک بجوشانید و آبکش کنید. مارگارین را در تابه آب کنید و سبزیجات را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید.
6
مانتی آماده شده را در آب نمک در حال جوش بجوشانید. آن را آبکش کرده و در بشقاب سرو قرار دهید. سبزیجات تفت داده شده را روی آن اضافه کنید. نمک و فلفل بپاشید و سرو کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
مانتی پنیر و سبزیجات
مانتی
پنیر
سبزیجات