کیک کشمشی

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده

4,783 کالری
8 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
40 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده

4,783 کالری
8 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
40 دقیقه برای پختن

طرز تهیه کیک کشمشی

کیک کشمشی یکی از انواع کیک های خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که معمولا به عنوان کیک عصرانه سرو می شود. در ادامه با آموزش طرز تهیه کیک کشمشی با ما همراه باشید .

مواد مورد نیاز برای کیک کشمشی

1 لیوان
1 لیوان
1 یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
یک بسته
یک بسته
نوک چاقو
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)

مراحل آماده سازی کیک کشمشی

1
کشمش ها را به مدت نیم ساعت در آب گرم خیس کنید سپس آبکش کنید. آن را روی دستمال کاغذی پهن کنید و خشک کنید. زرده تخم مرغ را از سفیده جدا کنید.
2
مارگارین را که در دمای اتاق نگه داشته اید با همزن بزنید .
3
شکر و زرده تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید تا کف کند.آرد، آرد ذرت، بکینگ پودر، وانیل و زعفران را اضافه کنید.
4
به سفیده ها کمی نمک اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و به خمیری که آماده کرده اید اضافه کنید.
5
قالب پخت را چرب کرده آرد سوخاری بپاشید و خمیر را داخل قالب بریزید.
6
کشمش را روی خمیر بپاشید.
7
در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه به مدت 35 تا 40 دقیقه بپزید. وقتی خنک شد از قالب خارج کنید و بگذارید خنک شود.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
کیک کشمشی کیک