ماهی معطر
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده1,364 کالری
4 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده1,364 کالری
4 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن
طرز تهیه ماهی معطر
ماهی، یکی از مواد غذایی پرطرفدار در تمام دنیاست. برخی از انواع ماهی که از دریاها صید میشوند، دارای مواد مغذی بیشتر و برخی کمتر هستند. اما در حالت کلی پروتئین بالا و چربی کم و همچنین وجود امگا۳ و ویتامین د از ویژگیهای مشترک همه آنهاست. در ادامه با آموزش طرز تهیه ماهی معطر با ما همراه باشید.
مواد مورد نیاز برای ماهی معطر
120 گرم
1 عدد
5 شاخه
1 عدد
1 قاشق شکر خوری
100 گرم
200 گرم
2 عدد
1 قاشق سوپ خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
مراحل آماده سازی ماهی معطر
1
فیله های ماهی را با جعفری، برگ بو، سرکه، کمی نمک و فلفل سیاه بجوشانید.
2
کدو سبز را به صورت مکعبی برش دهید. 2 دقیقه در آب نمک در حال جوش بجوشانید و آبکش کنید.
3
1 قاشق روغن زیتون را در تابه گرم کنید. پیاز را خرد کرده و سرخ کنید. گوجه فرنگی، کدو سبز، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید.
4
ماهی را در بشقاب قرار دهید. سبزیجات تفت داده شده را اضافه کنید و با شوید تزیین کنید و سرو کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
ماهی معطر
ماهی