بورک تره فرنگی
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده1,857 کالری
6 تعداد نفرات
25 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده1,857 کالری
6 تعداد نفرات
25 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن
طرز تهیه بورک تره فرنگی
بورک تره فرنگی یکی از انواع فینگر فودهای خوشمزه و مجلسی کشور ترکیه است که با مواد ساده ای درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بورک تره فرنگی در ادامه با ما همراه باشید.
مواد مورد نیاز برای بورک تره فرنگی
2 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 عدد
2 قاشق سوپ خوری (پر)
1 جام (معمولی)
500 گرم
1 عدد
1 عدد
1 جام (معمولی)
1 عدد
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
مراحل آماده سازی بورک تره فرنگی
1
آرد، تخم مرغ، ماست و نمک را در یک کاسه بریزید. به اندازه کافی آب اضافه کنید و ورز دهید تا خمیری نرم بدست آورید. روی خمیر را با یک پارچه مرطوب بپوشانید و بگذارید 15 دقیقه بماند.
2
تره فرنگی و فلفل را به صورت حلقه های نازک و گوجه فرنگی را به صورت مکعبی خرد کنید. روغن را در تابه گرم کنید و تره فرنگی را سرخ کنید. فلفل و گوجه فرنگی را اضافه کنید. نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و بعد از 1 دقیقه از روی حرارت بردارید.
3
خمیری را که آماده کردید را باز کنید و قطعات گرد را با لبه لیوان آب یا کاتر شیرینی پزی برش دهید. مقدار کافی از مخلوط تره فرنگی را روی هر کدام قرار دهید و لبه ها را به هم وصل کنید.
4
1 زرده تخم مرغ را هم زده و روی بورک ها پخش کنید. در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه به مدت 30 دقیقه بپزید. گرم سرو کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
بورک تره فرنگی
بورک
تره فرنگی