بورک اسفناج
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده1,394 کالری
5 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
50 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده1,394 کالری
5 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
50 دقیقه برای پختن
طرز تهیه بورک اسفناج
بورک اسفناج یکی از انواع غذاهای خوشمزه و بسیار پرطرفدار ترکیه ای است که به عنوان پیش غذا هم استفاده می شود، در ادامه با آموزش طرز تهیه بورک اسفناج با ما همراه باشید .
مواد مورد نیاز برای بورک اسفناج
1 کیلوگرم
1 دسته (نصف)
1 دسته
2 عدد
2 عدد
8 عدد
2 قاشق سوپ خوری
1 جام (معمولی)
2 قاشق سوپ خوری
نصف کاسه
1 قاشق چای خوری
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
مراحل آماده سازی بورک اسفناج
1
اسفناج را بشویید و آبکش کنید. چند برگ را جدا کرده و بقیه را با جعفری در خرد کن خرد کنید. تره فرنگی و پیازچه را ریز خرد کنید. برگ های کاهو را به صورت نوارهای نازک خرد کنید. موادی که آماده کردید را به پوره اسفناج اضافه کنید.
2
تخم مرغ ها را با نمک و فلفل بزنید . آرد را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مخلوطی بدون گلوله به دست آید.
3
مخلوط تخم مرغ را به مخلوط سبزیجات اضافه کنید و مخلوط کنید. چند عدد گردو را جدا کرده و بقیه را درشت خرد کرده و به مخلوط اضافه کنید. قالب تفلون را چرب کنید و اسفناج، برگ کاهو و گردویی که رزرو کرده اید را به تناوب کف قالب قرار دهید.
4
مخلوطی که آماده کردید را روی آن بریزید و در فر قرار دهید. حدود 50 دقیقه بپزید. آن را از فر خارج کرده و اجازه دهید 15 دقیقه بماند. در همین حین سس را با هم زدن خامه و ماست با نمک آماده کنید. بورک را از قالب خارج کرده و برش بزنید و با سس خامه ای سرو کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
بورک اسفناج
بورک
اسفناج