توپک گردویی
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده4,680 کالری
8 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
25 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده4,680 کالری
8 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
25 دقیقه برای پختن
مواد مورد نیاز برای توپک گردویی
400 گرم
3 عدد
4 قاشق سوپ خوری
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
2 قاشق چای خوری
4 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
3 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
2 قاشف غذاخوری
1 قاشف غذاخوری
1 جام (معمولی)
مراحل آماده سازی توپک گردویی
1
وسط آرد را کمی گود کنید. مارگارین، تخم مرغ، ماست و جوش شیرین را اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر نرمی بدست بیاورید. تکه هایی به اندازه گردو برش داده و رول کنید.
2
آنها را با فاصله نیم سانت روی سینی چرب شده بچینید. در فر از قبل گرم شده با دمای 160 درجه به مدت 25 دقیقه بپزید و بگذارید خنک شود.
3
آب و شکر را بجوشاید. بعد از اینکه کمی خنک شد آبلیمو را اضافه کرده و روی دسرها بریزید.
4
پس از جذب شربت، روی دسر گردو و پودر قند بپاشید و سرو کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
توپک گردویی