تاس کباب
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده4,407 کالری
4 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
40 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده4,407 کالری
4 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
40 دقیقه برای پختن
طرز تهیه تاس کباب
تاس کباب یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که معمولاً با گوشت، سیبزمینی، پیاز، هویج و به همراه ادویههای مختلف تهیه میشود. این غذا با حرارت ملایم پخته میشود تا طعم مواد به خوبی با هم ترکیب شود. تاس کباب به دلیل داشتن مواد مغذی و طعم دلپذیر، یک گزینه عالی برای وعدههای غذایی خانوادگی است. در ادامه با آموزش طرز تهیه تاس کباب با ما همراه باشید.
مواد مورد نیاز برای تاس کباب
1000 گرم
2 عدد (متوسط)
12 عدد(کوچک)
2 عدد (متوسط)
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
2 قاشف غذاخوری
3 قاشق چای خوری
2 قاشق سوپ خوری
1 برگ
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
1 عدد (متوسط)
مراحل آماده سازی تاس کباب
1
ابتدا سیب زمینی ها و کدو ها را پوست بگیرید. کدو سبز را به صورت حلقه های ضخیم خرد کنید. روغن را در تابه گرم کنید. گوشت را در تابه بریزید و نمک و فلفل بپاشید و تفت دهید تا آب آن گرفته شود .
2
آرد را اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس گوشت را از روغن خارج کنید.
3
پیاز را پوست گرفته و به صورت حلقه های ضخیم خرد کنید. سیر را پوست بگیرید و له کنید. پیاز و سیر را به روغنی که گوشت را در آن تفت دادید اضافه کنید و سرخ کنید .
4
مخلوط گوشت را داخل قابلمه بریزید و آب گوشت را اضافه کنید. با حرارت ملایم بپزید تا گوشت کمی نرم شود. سیب زمینی و کدو سبز را اضافه کنید و 15 دقیقه دیگر تفت دهید.
5
در صورت لزوم می توانید کمی آب داغ اضافه کنید. با برگ جعفری تزئین کرده و داغ سرو کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
تاس کباب