بوقلمون با سس سبز
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده1,300 کالری
4 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده1,300 کالری
4 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن
طرز تهیه بوقلمون با سس سبز
بوقلمون با سس سبز، غذایی خوشعطر و طعم است که با ترکیب گوشت لذیذ بوقلمون و سبزیجات معطر، تجربهای بینظیر را برای ذائقه شما به ارمغان میآورد. این غذا، با ظاهری زیبا و رنگارنگ، انتخابی عالی برای مهمانیها و مناسبتهای خاص است و میتواند سفره شما را زینت بخشد. سس سبز، با طعم منحصر به فرد خود، طعم و عطر بوقلمون را دوچندان میکند و ترکیبی دلپذیر و به یاد ماندنی ایجاد میکند. در ادامه با آموزش طرز تهیه بوقلمون با سس سبز با ما همراه باشید .
مواد مورد نیاز برای بوقلمون با سس سبز
600 گرم
5 عدد
1 عدد
1 قاشق چای خوری
1 قاشف غذاخوری
1 عدد (متوسط)
1 دسته
3 عدد
2 قاشف غذاخوری
3 قاشق سوپ خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
مراحل آماده سازی بوقلمون با سس سبز
1
ابتدا پیازچه ها را تمیز کرده و درشت خرد کنید. هویج را به قطعات 1 سانتی متری خرد کنید. سیر را پوست بگیرید.
2
روغن زیتون را در تابه گرم کنید. پیاز، هویج و سیر را اضافه کنید و کمی تفت دهید. گوشت بوقلمون را اضافه کرده و مرتب تفت دهید.
3
نمک و فلفل را اضافه کنید و به اندازه ای آب اضافه کنید تا روی آن را بپوشاند. با درب بسته حدود 20 دقیقه بپزید.
4
گوشت بوقلمون را در بشقاب بگذارید تا خنک شود. سس سبز را با له کردن جعفری، سیر و چند برش لیمو در غذاساز آماده کنید. آب لیمو، روغن زیتون و مقداری آب پخت را اضافه کنید و مخلوط کنید.
5
گوشت بوقلمون را نازک برش دهید و در بشقاب سرو قرار دهید. سس سبزی را که آماده کردید روی آن بریزید. بگذارید 2-3 ساعت در یخچال بماند.با مخلوط هویج سرو کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
بوقلمون با سس سبز
بوقلمون