تارت لیمو
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده2,376 کالری
6 تعداد نفرات
60 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده2,376 کالری
6 تعداد نفرات
60 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن
طرز تهیه تارت لیمو
تارت لیمو یک دسر کلاسیک و خوشمزه است که طعمی ترش و شیرین دارد. این تارت از یک پوسته ترد تشکیل شده که با کرم لیمویی غلیظ و لطیف پر میشود. اغلب روی تارت لیمو را با خامه زده شده، مرنگ یا پوست لیمو تزئین میکنند. این دسر گزینهای عالی برای پذیرایی در مهمانیها یا لذت بردن در یک عصر دلپذیر است.در ادامه با آموزش طرز تهیه تارت لیمو با ما همراه باشید .
مواد مورد نیاز برای تارت لیمو
2 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
3 قاشق سوپ خوری
1 فنجان قهوه (متوسط)
2 عدد (متوسط)
3 قاشف غذاخوری
1 عدد
1 عدد
1 بسته
2 فنجان قهوه (کوچک)
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 قاشق دسر (5 گرم)
مراحل آماده سازی تارت لیمو
1
آرد را روی سطحی بریزید و وسط آن را کمی گود کنید. کره ریز خرد شده، پودر قند، زرده تخم مرغ، پوست لیمو و شیر را اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر یکدستی به دست آید.
2
روی خمیر را بپوشانید و 1 ساعت استراحت دهید.
3
آب لیمو و پرتقال را بگیرید. شکر، ژلاتین و 1.5 فنجان قهوه آب را در یک کاسه مخلوط کنید. آب لیمو و پرتقال را که آماده کرده اید، کم کم اضافه کنید و مدام هم بزنید.
4
روی حرارت کم بپزید تا غلیظ شود. از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.
5
قالب 22 سانتی را چرب کرده و آرد پاشی کنید. خمیری را که آماده کرده اید پهن کنید و با چنگال فشار دهید تا به طور یکنواخت در قالب پخش شود.
6
در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه قرار دهید و به مدت 20 دقیقه بپزید.
7
وقتی خنک شد ژله پرتقالی که آماده کردید را روی آن بریزید و با برش های لیمو و پرتقال تزئین کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
تارت لیمو
تارت
لیمو