خوراک مرغ
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده1,691 کالری
4 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده1,691 کالری
4 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن
طرز تهیه خوراک مرغ
مواد مورد نیاز برای خوراک مرغ
2 عدد
2 عدد
2 عدد
1 عدد
1 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
250 گرم
1 قاشق شکر خوری
1 قاشق شکر خوری
1 قاشق شکر خوری
2 قاشف غذاخوری
1 قاشف غذاخوری
8 برش (باریک)
8 عدد(کوچک)
1 قاشق سوپ خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
مراحل آماده سازی خوراک مرغ
1
ابتدا قارچ ها را بشویید و خشک کنید. نازک برش بزنید. سیر را خرد کنید. پیاز را به چهار قسمت برش دهید سپس هر برش را از وسط نصف کنید.
2
آب مرغ را در قابلمه بجوشانید. پیاز، سیر و قارچ را اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه با حرارت ملایم بپزید. با آویشن، مرزنجوش و سرکه مزه دار کنید. حرارت را زیاد کرده و بپزید تا آب آن گرفته شود.
3
روغن را در یک تابه گرم کنید. مرغ بدون پوست را از وسط نصف کنید و دو طرف آن را در روغن داغ سرخ کنید. گوجه فرنگی ها را برش بزنید.
4
روی تکه های مرغ آب لیمو بمالید. هر دو را در وسط دو ورق کاغذ مومی جداگانه قرار دهید. قارچ ها را اضافه کنید و با تکه های ژامبون بپوشانید.
5
ورقه های گوجه فرنگی را دور لبه ها قرار دهید و با آویشن و مریم گلی مزه دار کنید. هر دو گوشت را در کاغر مومی بپیچید و در سینی فر قرار دهید.
6
در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 15 دقیقه بپزید. مرغ را با کاغذ پیچیده شده روی میز بیاورید و هنگام سرو آن را باز کنید. با ساقه های پیازچه تزئین کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
خوراک مرغ
خوراک
مرغ