کوفته بلغور
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده3,203 کالری
4 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
24 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده3,203 کالری
4 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
24 دقیقه برای پختن
طرز تهیه کوفته بلغور
کوفته بلغور، یک غذای خوشمزه و پرطرفدار است که از ترکیب گوشت چرخ کرده، بلغور، ادویه و سبزیجات تهیه میشود. معمولا با نان و سبزیجات سرو میشود. مزه و بافت آن، بستگی به نوع بلغور و ادویههای به کار رفته دارد و میتواند بسیار خوش طعم و دلچسب باشد. در ادامه با آموزش طرز تهیه کوفته بلغور با ما همراه باشید .
مواد مورد نیاز برای کوفته بلغور
500 گرم
1 عدد (متوسط)
4 قاشق سوپ خوری
1 لیوان
2 قاشق سوپ خوری
1 قاشق سوپ خوری
2 قاشق سوپ خوری
1 قاشق سوپ خوری
7 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
2 قاشق سوپ خوری
6 شاخه
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
مراحل آماده سازی کوفته بلغور
1
گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، بلغور ریز، فلفل سیاه و نمک را با هم مخلوط کنید. از فیلینگ ورز داده شده تکه هایی به اندازه فندق بردارید و در یک سینی قرار دهید.
2
روی آن آرد بپاشید و تابه را تکان دهید تا کوفته ها در آرد غوطه ور شوند. کوفته های آرد پاشی شده را به شکل گرد در بیاورید.
3
روغن و مارگارین را در قابلمه ذوب کرده و سس و رب گوجه فرنگی و آب را اضافه کرده و بجوشانید. وقتی آب به جوش آمد، کوفته ها را داخل آن بریزید.
4
بعد از 10 دقیقه برنج را بشویید و به قابلمه اضافه کنید. وقتی کوفته ها پخته شد، با جعفری ریز خرد شده تزئین کنید و داغ سرو کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
کوفته بلغور
کوفته
بلغور