صفحه اصلی دستور غذا دلمه تره فرنگی با گوشت

دلمه تره فرنگی با گوشت

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده

2,543 کالری
6 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
40 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده

2,543 کالری
6 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
40 دقیقه برای پختن

طرز تهیه دلمه تره فرنگی با گوشت

دلمه تره فرنگی با گوشت، یک غذای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در فصل بهار تهیه می‌شود. تره فرنگی، با طعم ملایم و بافت ترد خود، طعمی دلپذیر به این دلمه می‌بخشد. ترکیب گوشت چرخ‌کرده، برنج، سبزیجات معطر و ادویه‌های مخصوص، یک طعم بی‌نظیر و به یاد ماندنی را ایجاد می‌کند. این دلمه، نه تنها یک غذای لذیذ است، بلکه سرشار از مواد مغذی و ویتامین‌ها نیز می‌باشد. پخت دلمه تره فرنگی، گرچه کمی زمان‌بر است، اما نتیجه آن، یک غذای مجلسی و خوش‌طعم خواهد بود که زینت‌بخش سفره‌های شما خواهد شد. در ادامه با آموزش طرز تهیه دلمه تره فرنگی با گوشت با ما همراه باشید .

مواد مورد نیاز برای دلمه تره فرنگی با گوشت

2 عدد (متوسط)
2 جام (معمولی)
2 قاشق سوپ خوری
دسته (نصف)
3 قاشق سوپ خوری
2 قاشف غذاخوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری

مراحل آماده سازی دلمه تره فرنگی با گوشت

1
قسمت های سفید تره فرنگی را به قطعات 6 سانتی متری برش دهید. تکه های بریده شده را بشویید و با آب خیلی کم بجوشانید تا کمی نرم شوند سپس آبکش کنید.
2
پیاز و جعفری را ریز خرد کنید. گوشت چرخ کرده، پیاز، جعفری، رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل سیاه و برنج شسته شده را با هم مخلوط کنید.
3
یک لایه از تره فرنگی ها را باز کرده و با مواد پر کرده و در قابلمه قرار دهید(به همین روند ادامه دهید تا مواد تمام شود). مارگارین را به قطعات کوچک خرد کرده و روی دلمه بریزید. به اندازه ای آب اضافه کنید تا دلمه ها به خوبی بپزد.
4
درست قبل از اینکه قابلمه را از روی حرارت بردارید، آب لیمو را روی آن بپاشید و داغ سرو کنید.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
دلمه تره فرنگی با گوشت دلمه تره فرنگی گوشت دلمه