سینه بوقلمون با شاه بلوط
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده2,397 کالری
4 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
25 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده2,397 کالری
4 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
25 دقیقه برای پختن
طرز تهیه سینه بوقلمون با شاه بلوط
سینه بوقلمون با شاه بلوط یک غذای کلاسیک و مجلسیه که طعمهای پاییزی رو به زیبایی در کنار هم قرار میده. این غذا معمولاً برای مناسبتهای خاص و تعطیلات مثل کریسمس یا شکرگزاری تهیه میشه. در ادامه با آموزش طرز تهیه سینه بوقلمون با شاه بلوط با ما همراه باشید .
مواد مورد نیاز برای سینه بوقلمون با شاه بلوط
1 پرس (۲تکه)
4 برش (باریک)
500 گرم
100 گرم
1 عدد
1 عدد
2 قاشق سوپ خوری
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 نصف (متوسط)
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
دسته (نصف)
مراحل آماده سازی سینه بوقلمون با شاه بلوط
1
سینههای بوقلمون را بکوبید، تا نازک شود. شاه بلوطها را بجوشانید و پوست بگیرید، سپس خوب له کنید. هویجها را رنده درشت کنید. نصف قاشق کره را داغ کنید، هویجها را اضافه کنید و 2-3 دقیقه تفت دهید. سیب را رنده کنید و با آبلیمو مخلوط کنید.
2
در یک کاسه، شاه بلوطهای له شده، هویج، سیب، نمک، فلفل، دارچین و شوید بسیار ریز خرد شده را مخلوط کنید. خامه را به آرامی اضافه کنید تا مخلوطی غلیظ و چسبناک به دست آید.
3
یک برش سینه بوقلمون را روی دو برش بوقلمون دودی قرار دهید، مخلوطی را که آماده کردهاید اضافه کنید و یک رول درست کنید. با نخ آشپزخانه ببندید.
4
کره باقیمانده را در یک تابه گرم کنید و رولهای بوقلمون را سرخ کنید. آنها را در یک ظرف با دیواره بلند قرار دهید و نصف لیوان آب مرغ اضافه کنید. به مدت 25-30 دقیقه در فر با حرارت متوسط بپزید تا بسیار نرم شوند. گرم سرو کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
سینه بوقلمون با شاه بلوط
سینه بوقلمون
شاه بلوط