اشترودل به
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده4,570 کالری
12 تعداد نفرات
120 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده4,570 کالری
12 تعداد نفرات
120 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن
طرز تهیه اشترودل به
اشترودل یک نوع شیرینی و دسر محبوب در کشورهای اروپای مرکزی، به خصوص اتریش و آلمان است. این شیرینی معمولاً از لایههای نازک خمیر، که با مواد مختلفی مانند سیب، گیلاس، پنیر یا خشخاش پر میشود، تشکیل شده است. معروفترین نوع آن اشترودل سیب است که با سیبهای خرد شده، دارچین، شکر و کشمش تهیه میشود.
خمیر اشترودل بسیار نازک و کشسان است و به حدی باید نازک باشد که بتوان از پشت آن روزنامه خواند! این خمیر پس از پخت، بافتی ترد و لایه لایه پیدا میکند. اشترودل را معمولاً گرم سرو میکنند و میتوان آن را با سس وانیل، بستنی یا خامه فرم گرفته میل کرد. این دسر به دلیل طعم دلپذیر و بافت خاصش، یکی از نمادهای آشپزی اتریشی به شمار میرود. در ادامه با آموزش طرز تهیه اشترودل به با ما همراه باشید .