صفحه اصلی دستور غذا اشترودل به

اشترودل به

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده

4,570 کالری
12 تعداد نفرات
120 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده

4,570 کالری
12 تعداد نفرات
120 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن

طرز تهیه اشترودل به

اشترودل یک نوع شیرینی و دسر محبوب در کشورهای اروپای مرکزی، به خصوص اتریش و آلمان است. این شیرینی معمولاً از لایه‌های نازک خمیر، که با مواد مختلفی مانند سیب، گیلاس، پنیر یا خشخاش پر می‌شود، تشکیل شده است. معروف‌ترین نوع آن اشترودل سیب است که با سیب‌های خرد شده، دارچین، شکر و کشمش تهیه می‌شود.

خمیر اشترودل بسیار نازک و کشسان است و به حدی باید نازک باشد که بتوان از پشت آن روزنامه خواند! این خمیر پس از پخت، بافتی ترد و لایه لایه پیدا می‌کند. اشترودل را معمولاً گرم سرو می‌کنند و می‌توان آن را با سس وانیل، بستنی یا خامه فرم گرفته میل کرد. این دسر به دلیل طعم دلپذیر و بافت خاصش، یکی از نمادهای آشپزی اتریشی به شمار می‌رود. در ادامه با آموزش طرز تهیه اشترودل به با ما همراه باشید .

مواد مورد نیاز برای اشترودل به

10 قاشق سوپ خوری
8 عدد
1 قاشف غذاخوری
1 قاشف غذاخوری
5 قاشق سوپ خوری
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
10 جام (معمولی)
نوک چاقو

مراحل آماده سازی اشترودل به

1
آرد ، آب ،تخم مرغ ، روغن زیتون و نمک را در یک کاسه مخلوط و ورز دهید. خمیر را با وردنه پهن کنید. یک سوم مارگارین را روی آن بمالید و مانند یک بقچه تا کنید. خمیر را در یک پارچه مرطوب بپیچید و به مدت 30 دقیقه در کیسه پلاستیکی در یخچال بگذارید.
2
خمیر را دوباره پهن کنید، نیمی از مارگارین باقی مانده را روی آن بمالید و دوباره مانند یک بقچه تا کنید. 30 دقیقه دیگر در یخچال بگذارید و سپس دوباره باز کنید. مارگارین باقی مانده را پهن کنید و دوباره تا کنید و 30 دقیقه دیگر در یخچال بگذارید.
3
مارمالاد به، گردو و انگور را با هم مخلوط کنید.
4
نیمی از خمیر را با وردنه پهن کنید.مخلوط مارمالاد را روی خمیر بمالید و آن را لوله کنید. خمیر را روی سینی چرب شده قرار دهید، زرده تخم مرغ را روی آن بمالید و در فر داغ بپزید. روی آن پودر قند بپاشید و سرو کنید.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
اشترودل به به