صفحه اصلی دستور غذا سوپ مرغ و عدس

سوپ مرغ و عدس

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

2,664 کالری
6 تعداد نفرات
30 دقیقه برای آماده سازی
25 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

2,664 کالری
6 تعداد نفرات
30 دقیقه برای آماده سازی
25 دقیقه برای پختن

طرز تهیه سوپ مرغ و عدس

سوپ عدس یکی از انواع سوپ هایی است که هم بسیار خوشمزه و مقوی بوده و هم بسیار راحت و ساده تهیه می شود. یکی از دلایل مقوی بودن و پرطرفدار بودن این سوپ آن است که عدس سرشار از آهن و بسیاری از ویتامین ها مانند ب9 و… می باشد که در این سوپ خوشمزه نیز از آن به عنوان یکی از اصلی ترین مواد اولیه استفاده می شود که همین موضوع باعث شده تا سوپ عدس برای افرادی که مبتلا به کم خونی و یا کمبود آهن می باشند و یا همچنین افرادی که سرماخوردگی دارند هم بسیار مفید و مناسب باشد. شما می توانید سوپ عدس را با گوشت و مرغ نیز در کنار انواع سبزیجات مورد علاقه خود به راحتی در منزل تهیه و در انواع مراسم و مجالس خود از آن به عنوان یک پیش غذای خوشمزه و محبوب استفاده کنید.

مواد مورد نیاز برای سوپ مرغ و عدس

یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 کاسه(متوسط)
4 قاشق سوپ خوری (پر)
1 عدد (متوسط)
نصف (متوسط)
5 قاشق سوپ خوری
1 قاشق سوپ خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
8 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)

مراحل آماده سازی سوپ مرغ و عدس

1
عدس را بجوشانید و صاف کنید. مرغ خرد شده را در قابلمه ای جداگانه بجوشانید
2
8 پیمانه آب جوش (در صورت تمایل می توانید از آب مرغ استفاده کنید) داخل قابلمه بریزید و رشته ها را اضافه کنید و روی حرارت ملایم تفت دهید تا نرم شوند.
3
عدس پخته شده و مرغ خرد شده را اضافه کنید و مخلوط کنید
4
در ظرفی جداگانه، ماست، زرده تخم مرغ، آبلیمو و آرد را با همزن برقی بزنید تا یکدست شود.
5
1-2 پیمانه آب سوپ بردارید و به مخلوط ماست اضافه کنید و سریع مخلوط کنید.
6
این مخلوط را بلافاصله به سوپ اضافه کنید و سریع هم بزنید و بپزید تا قوام آن غلیظ شود سپس از روی حرارت بردارید.
7
نمک را اضافه کنید و مخلوط کنید

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
سوپ مرغ و عدس سوپ