صفحه اصلی دستور غذا دونر خانگی

دونر خانگی

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

3,911 کالری
4 تعداد نفرات
70 دقیقه برای آماده سازی
10 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

3,911 کالری
4 تعداد نفرات
70 دقیقه برای آماده سازی
10 دقیقه برای پختن

طرز تهیه دونر خانگی

کباب ترکی که با نام دونر کباب هم شناخته می شود یکی از غذاهای بسیار مشهور کشور ترکیه می باشد، برای مشاهده آموزش دونر در ادامه با ما همراه باشید.

مواد مورد نیاز برای دونر خانگی

2 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
2 عدد (متوسط)
1 عدد (متوسط)
5 قاشق سوپ خوری
4 عدد
1 عدد
4 قاشق غذاخوری
1 قاشق شکر خوری

مراحل آماده سازی دونر خانگی

1
ابتدا گوشت چرخ کرده، نمک، فلفل، زیره، جوز هندی، آویشن، سیر، پیاز قرمز و چند قطره آب لیمو را در یک کاسه مخلوط کنید.
2
به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید و به شکل کوفته های مستطیلی در بیاورید. توجه داشته باشید که شکل پتی بیشتر شبیه یک سوسیس است تا همبرگر. یک ساعت استراحت دهید.
3
یک گریل یا تابه گریل را از قبل روی حرارت زیاد گرم کنید. یا یک تابه نچسب بزرگ را روی حرارت زیاد گرم کنید سپس کوفته ها را سرخ کنید
4
کمی روغن به تابه اضافه کنید و نان ها را به مدت 3 تا 4 دقیقه گریل کنید.
5
سس حاوی ماست و خیار رنده شده را در وسط نان پهن کنید.
6
یک برگ کاهو، مقداری گوجه‌فرنگی خرد شده و چند خلال پیاز نازک به آن اضافه کنید .
7
کوفته ها را اضافه کنید و نان را روی کوفته ها بگذارید. سرو کنید و لذت ببرید.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
دونر خانگی دونر