صفحه اصلی دستور غذا مرغ سرخ شده

مرغ سرخ شده

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

2,150 کالری
6 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
90 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

2,150 کالری
6 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
90 دقیقه برای پختن

طرز تهیه مرغ سرخ شده

مرغ سرخ شده یکی از روش های رستورانی و بسیار مجلسی تهیه مرغ می باشد که بسیار خوشمزه و ساده است. این مرغ سرخ شده را با طعم کره و زعفران فوق العاده می شود و سس ربی یا رب ندارد ولی می توانید در کنار آن یک سس خوشمزه آماده کنید و با برنج زعفرانی یا باقالی پلو سرو کنید. مرغ سرخ کرده شاید در ظاهر کار بسیار ساده ای برسد ولی استفاده از ادویه ها و طعم دار کردن در گرفتن بوی زهم آن دارای نکاتی می باشد که به شما یاد خواهیم داد.امروز با ما همراه باشید تا طرز تهیه مرغ سرخ شده را به شما آموزش دهیم.

مواد مورد نیاز برای مرغ سرخ شده

1 عدد(کوچکي)
1 عدد (متوسط)
1 عدد
4 قاشق سوپ خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
1 عدد (متوسط)
6 تکه (متوسط)
2 عدد

1 قاشق سوپ خوری
1 قاشق سوپ خوری
2 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)

مراحل آماده سازی مرغ سرخ شده

1
فر را با دمای 200 درجه گرم کنید.
2
پیاز، هویج و کرفس را درشت خرد کنید و کنار بگذارید.
3
گردن و قلوه را از حفره مرغ خارج کرده و داخل و خارج آن را با دستمال کاغذی کاملا خشک کنید.
4
بیرون و داخل مرغ را با برس کره بمالید. داخل و خارج را با نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید.
5
در صورت استفاده، حفره را با گیاهان تازه و برش های مرکبات پر کنید.
6
سبزیجات خرد شده را کف سینی فر پهن کنید. در صورت استفاده سیر را اضافه کنید.
7
مرغ را به صورت سینه به سمت بالا، روی توری سوخاری قرار دهید.
8
مرغ را در فر قرار دهید. پس از اینکه مرغ به مدت یک ساعت و 15 دقیقه برشته شد، دما را با یک دماسنج فوری که در ضخیم ترین قسمت ران قرار داده اید بررسی کنید. دماسنج باید حداقل 70 درجه را نشان دهد. اگر هنوز به دمای مناسب نرسیده است، 15 دقیقه دیگر به پختنن ادامه دهید و دوباره بررسی کنید.
9
وقتی مرغ پخت، ظرف را از فر خارج کرده و اجازه دهید 20 دقیقه بماند.
طرز تهیه سس
1
یک قاشق غذاخوری کره را اضافه کنید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا کره ذوب شود.
2
یک قاشق غذاخوری آرد اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیری به دست آید.
3
آب مرغ را در تابه بریزید و هم بزنید تا مخلوط شوند. روی حرارت متوسط ​​بپزید تا آب تبخیر و غلیظ شود.
4
سس را از یک صافی صاف کرده و با نمک و فلفل مزه دار کنید.
5
وقتی سس آماده شد و مرغ استراحت کرد، حالا می توانید مرغ را با سس خانگی سرو کنید.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
مرغ سرخ شده مرغ