صفحه اصلی دستور غذا ترشی چغندر و گل کلم

ترشی چغندر و گل کلم

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

1,463 کالری
10 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
0 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

1,463 کالری
10 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
0 دقیقه برای پختن

طرز تهیه ترشی چغندر و گل کلم

ترشی چغندر و گل کلم یکی از انواع ترشی ها یی است که بسیار خوشمزه و ساده می باشد و می توانید در فصل پاییز همزمان با رسیدن گل کلم و لبو این ترشی را تهیه کنید اما مواد این ترشی و صیفی جات یا سبزیجاتی که در آن استفاده شده را به راحتی می توانید تغییر دهید. این ترشی بسیار خوش رنگ است. اما شاید ترشی ها به صورت بسته بندی و آماده وجود داشته باشد ولی تهیه آن در منزل هم مقرون به صرفه و هم سالم تر می باشد اما شاید برای شما جالب باشد که خوردن ترشی باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود زیرا سبزیجات پخته نمی شوند و بیشتر به صورت خام داخل ترشی ریخته می شوند و باعث می شود خواص سبزیجات از بین نرود

مواد مورد نیاز برای ترشی چغندر و گل کلم

1 کیلوگرم
1 قاشق دسر (5 گرم)
9 عدد
10 قاشق سوپ خوری
2 قاشق سوپ خوری
2 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)

مراحل آماده سازی ترشی چغندر و گل کلم

1
گل کلم ها را خردکرده و آنها را بشویید.
2
سپس آن را روی یک صافی قرار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود.
3
چغندرها را پوست بگیرید. آن را خرد کنید تا برش هایی با ضخامت متوسط ​​بدست آید.
4
سیر را پوست گرفته و حلقه حلقه خرد کنید.
5
ابتدا چغندرها را داخل شیشه بریزید. سپس مقداری از سیر را اضافه کنید.
6
گل کلم ها را نیز اضافه کنید. سیر باقی مانده را روی مواد قرار دهید.
7
پس از اضافه کردن نمک و سرکه ، آب را اضافه کنید
8
درب شیشه را محکم ببندید و در جای خشک و دور از نور خورشید نگهداری کنید.
9
بعد از حدود 20 روز ترشی شما آماده است.

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
ترشی گل کلم چغندر ترشی چغندر و گل کلم