صفحه اصلی دستور غذا بادمجان شکم پر

بادمجان شکم پر

حمیرا محمودزاده
1 دنبال کننده

2,941 کالری
4 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
25 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده
1 دنبال کننده

2,941 کالری
4 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
25 دقیقه برای پختن

طرز تهیه بادمجان شکم پر

یکی از خوشمزه ترین غذاهایی که می توان با بادمجان تهیه کرد بادمجان شکم پر است که یکی از غذاهای محلی استان آذربایجان شرقی می باشد.

مواد مورد نیاز برای بادمجان شکم پر

2 عدد (متوسط)
200 گرم
2 عدد (متوسط)
3 عدد (متوسط)
1 نصف (متوسط)
1 عدد (متوسط)
2 عدد (متوسط)
3 قاشق سوپ خوری
2 قاشق غذاخوری (رنده شده)
2 قاشق سوپ خوری
2 قاشف غذاخوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری

مراحل آماده سازی بادمجان شکم پر

1
بادمجان ها را پوست کنده و از وسط نصف کنید. درون آنها را خالی کنید.
2
روغن را گرم کنید. بادمجان ها را سرخ کنید تا صورتی شوند. آن را روی دستمال کاغذی قرار دهید و روغن اضافی آن را خالی کنید.
3
کره را در یک قابلمه گرم کنید. پیاز خرد شده را تفت دهید. قارچ ها، فلفل سبز خرد شده و سیر خرد شده را اضافه کنید.
4
رب گوجه فرنگی و سوسیس های ریز خرد شده را اضافه کنید و 5 دقیقه تفت دهید.
5
از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود. نمک، فلفل و پودر سوخاری را بپاشید و مخلوط کنید.
6
بادمجان ها را با قیمه ای که آماده کردید پر کنید. ودر آخر پنیر روی آن ها بریزید
7
در فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه بپزید تا قهوه ای طلایی شود.

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
بادمجان شکم پر