صفحه اصلی دستور غذا هونکار بیندی

هونکار بیندی

حمیرا محمودزاده
1 دنبال کننده

2,274 کالری
4 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
60 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده
1 دنبال کننده

2,274 کالری
4 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
60 دقیقه برای پختن

طرز تهیه هونکار بیندی

هونکار بیندی یک غذای ترکی است ،غذا های ترکی فوق العاده خوشمزه هستند . به این غذا، شاه پسند یا شاه پسندید نیز می گویند و یک غذای ترکی خیلی خیلی خوشمزه می باشد که با ترکیب گوشت چرخ کرده و بادمجان تهیه می شود. بادمجان در مبطخ عثمانی نیز یک سبزی سلطنتی بشمار می رفته و آشپز های دربار عثمانی برای پیدا کردن طعم جدید، به بادمحان توجه خاص داشتن و برای خوشحال کردن خاندان عثمانی بیشتر از بادمجان برای ابداع غذا های جدید استفاده می کردند. شما می توانید این غذای جدید را تست کنید.

مواد مورد نیاز برای هونکار بیندی

3 قاشق سوپ خوری
2 قاشق سوپ خوری
2 عدد (متوسط)
2 عدد (متوسط)
6 عدد (متوسط)
2 عدد (متوسط)
2 قاشق سوپ خوری
1 لیوان
1 جام (معمولی)
1 دسته (نصف)
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری

مراحل آماده سازی هونکار بیندی

1
مارگارین را در تابه ذوب کرده و گوشت را اضافه کنید. تفت دهید تا آب آن تبخیر شود. پیازها را خرد کرده و اضافه کنید.
2
بعد از هم زدن و پختن گوجه فرنگی را اضافه کرده و ۱ لیوان آب روی آن بریزید.
3
بادمجان ها را بپزید تا نرم شوند. پوست آنها را بگیرید و در ظرفی پر از آب قرار دهید. نمک و آبلیمو را اضافه کنید و بگذارید کمی بماند.
4
بادمجان ها را کاملاً آبکش کرده و در ظرفی جداگانه بریزید و به صورت پوره درآورید.
5
کره را در تابه ذوب کرده و آرد را تفت دهید. شیر را کم کم بریزید و با لیسک مخلوط کنید.
6
5-6 دقیقه روی حرارت زیاد هم بزنید و بادمجان ها را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر تفت دهید. قبل از برداشتن از روی اجاق، پنیر چدار را اضافه کنید و مخلوط کنید.
7
در ظرف سرو بچینید و گوشت پخته شده را روی آن اضافه کنید. با جعفری خرد شده تزیین کنید و داغ سرو کنید.

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
هونکار بیندی