صفحه اصلی دستور غذا رول بادمجان با پنیر

رول بادمجان با پنیر

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

4,166 کالری
5 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

4,166 کالری
5 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن

طرز تهیه رول بادمجان با پنیر

رول بادمجان با پنیر یک پیش غذای بسیار خوشمزه و جذاب و در عین حال ساده است که این روزها بخاطر طعم خاصش بسیار محبوب شده است .در ادامه با آموزش طرز تهیه رول بادمجان با پنیر با ما همراه باشید

مواد مورد نیاز برای رول بادمجان با پنیر

4 عدد (متوسط)
3 قاشق سوپ خوری
4 عدد (متوسط)
5 قاشف غذاخوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری

مراحل آماده سازی رول بادمجان با پنیر

1
ابتدا بادمجان ها را به صورت نواری پوست بگیرید و از طول به ضخامت نیم سانتی متر برش دهید.
2
سپس در آب نمک بگذارید تا آب تلخ آن گرفته شود.
3
بادمجان ها را از آب بیرون بیاورید و خشک کنید و دو طرف آن را در روغن داغ سرخ کنید.
4
پنیر، ماست، سیر له شده، گردو، فلفل سیاه و نمک را با هم مخلوط کنید.
5
مخلوط پنیری را که آماده کردید روی برش های بادمجان بمالید و به شکل رول بپیچید. آنها را با خلال دندان محکم کنید تا از باز شدن آنها جلوگیری کنید.
6
آن را در ظرف سرو قرار دهید و روی آن را با فلفل و گوجه فرنگی تزئین کنید و سرو کنید.

توضیحات

بادمجان یکی از صیفی جاتی است که در تمام فصول سال وجود دارد و بر خلاف تصوراتی که آن را بی خاصیت می‌دانند، سرشار از ویتامین ها و مواد مغذی است. بادمجان خواص دارویی فراوانی دارد. بادمجان قطعا یک هدیه از طرف مادر طبیعت است؛ زیرا فواید سلامتی و تغذیه ای بسیاری برای انسان ها فراهم می کند. بادمجان عضوی از خانواده تیره مشابه سیب زمینی، گوجه فرنگی و فلفل شیرین است. بادمجان منبع غنی فسفر، ناسونین، فولات، ویتامین های ب، کلسیم،پتاسیم ، ویتامین آ و بتاکاروتن، کربوهیدرات، آهن، فیبر و ویتامین ث و یک منبع ضد ویروسی و مفید است

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
رول بادمجان با پنیر بادمجان