سالاد سیب زمینی
حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده3,457 کالری
6 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده3,457 کالری
6 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن
طرز تهیه سالاد سیب زمینی
سیب زمینی یکی از منابع اصلی کربوهیدراتها در رژیم غذایی روزانهی افراد است. افراد برای عضله سازی و کاهش وزن به مصرف متعادل کربوهیدرات نیاز دارند. از این رو باید با روشهای مختلف گنجاندن این مادهی غذایی مفید و خوشمزه در رژیمتان آشنا باشید. یکی از روشهای کم کالری، تهیهی انواع سالاد با سیب زمینی است. اغلب سالادهای مختلف سیب زمینی معمولاً به صورت سرد سرو میشوند و چون در تهیهشان از سیب زمینی آبپز و سبزیجات مختلف استفاده میشوند جز غذاهای کم کالری و رژیمی خوشمزه دسته بندی میشوند. در ادامه با آموزش طرز تهیه سالاد سیب زمینی با ما همراه باشید
مواد مورد نیاز برای سالاد سیب زمینی
1000 گرم
1 دسته
200 گرم
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
2 گرم
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
مراحل آماده سازی سالاد سیب زمینی
1
ابتدا سیب زمینی ها را کاملا بشویید و آبپز کنید.
2
آن ها را آبکش کنید، پوست بگیرید و به مکعب های بزرگ خرد کنید.
3
پنیر را با چنگال خرد کرده و در تابه قرار دهید. خامه، نمک، فلفل سیاه، گردو و جوز هندی را اضافه کنید.
4
روی حرارت ملایم بپزید تا غلیظ شود.
5
سیب زمینی ها را اضافه کنید، مخلوط کنید و در ظرف سرو قرار دهید. با شوید خرد شده تزئین کرده و سرو کنید.
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
سالاد سیب زمینی
سالاد
سیب زمینی