صفحه اصلی دستور غذا کیک زردآلو

کیک زردآلو

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده

3,169 کالری
8 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده

3,169 کالری
8 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن

طرز تهیه کیک زردآلو

کیک زردآلو یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که با دستور پخت های متفاوتی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک زردآلو در ادامه با ما همراه باشید.

مواد مورد نیاز برای کیک زردآلو

10 عدد
200 گرم
1 قاشق سوپ خوری
1 بسته
300 گرم
3 قاشق سوپ خوری
10 قاشق سوپ خوری
12 قاشق سوپ خوری
2 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
12 تکه (متوسط)

مراحل آماده سازی کیک زردآلو

1
دانه های زردآلو و گیلاس را جدا کرده و نازک برش دهید. چند برش زردآلو و گیلاس را برای تزیین رزرو کنید و بقیه میوه ها را در یک کاسه قرار دهید.
2
4 قاشق شکر روی آن بپاشید و در آن را ببندید. بگذارید 10 دقیقه بماند.
3
تخم مرغ، 4 قاشق شکر، نشاسته ذرت و وانیل را در ظرفی جداگانه بریزید و با همزن بزنید.
4
شیر را داخل قابلمه بریزید. مخلوط تخم مرغی را که آماده کردید به شیر اضافه کنید، روی حرارت ملایم هم بزنید و بپزید تا به قوام پودینگ برسد.
5
میوه های آغشته به شکر، پوست لیمو و مویز را به پودینگ داغ اضافه کنید و مخلوط کنید. بگذارید پودینگ خنک شود.
6
آب و 1 لیوان شکر را در قابلمه ریخته، جوشانده و اجازه دهید خنک شود.
7
کمتر از نیمی از پودینگ را کف قالب شیشه ای پخش کنید. برش های نان را در شربت خیس کنید و روی پودینگ قرار دهید. یک لایه دیگر پودینگ بریزید. لایه دوم را به همین ترتیب آماده کنید
8
روی آن را با خامه فرم گرفته بپوشانید و روی آن را با برش های زردآلو و گیلاس تزئین کنید.
9
آن را به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید و سپس سرو کنید

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
کیک زردآلو کیک زردآلو