کوفته شکم پر
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده2,264 کالری
6 تعداد نفرات
35 دقیقه برای آماده سازی
35 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده2,264 کالری
6 تعداد نفرات
35 دقیقه برای آماده سازی
35 دقیقه برای پختن
طرز تهیه کوفته شکم پر
کوفته شکم پر یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که با روش های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوفته شکم پر در ادامه با ما همراه باشید.
مواد مورد نیاز برای کوفته شکم پر
250 گرم
1 عدد
2 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
2 قاشق سوپ خوری
2 عدد
1 قاشق چای خوری
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
مراحل آماده سازی کوفته شکم پر
1
ابتدا برای فیلینگ 2 قاشق مارگارین را در تابه آب کنید. پیازها را ریز خرد کرده و تفت دهید. گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید. از روی حرارت بردارید، نمک، فلفل سیاه و زیره را اضافه کنید و مخلوط کنید و کنار بگذارید.
2
بلغور ریز، گوشت چرخ کرده، نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و 1 عدد تخم مرغ را در ظرفی بریزید و خوب ورز دهید. هر از چند گاهی با دست آب بپاشید و خمیر کوفته آماده شده را به دو قسمت تقسیم کنید.
3
یک تکه را روی سینی کوچک چرب شده به ضخامت نیم سانتی متر پهن کنید.
4
مواد فیلینگ را روی خمیر پهن کنید و سپس روی آن را با خمیر کوفته ای دوم بپوشانید.
5
نصف قاشق مارگارین را با ۱ قاشق آب داغ مخلوط کنید تا آب شود و با قلم مو روی کوفته ها بمالید.
6
در فر از قبل گرم شده با حرارت متوسط بپزید تا قهوه ای طلایی شود. آن را به شکل مربع برش داده و سرو کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
کوفته شکم پر
کوفته