خورش شاه بلوط و گوشت
حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده1,382 کالری
8 تعداد نفرات
30 دقیقه برای آماده سازی
35 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده1,382 کالری
8 تعداد نفرات
30 دقیقه برای آماده سازی
35 دقیقه برای پختن
طرز تهیه خورش شاه بلوط و گوشت
خورش شاه بلوط از خورش ها سنتی و خوشمزه ایرانی است که با دستورها و مواد متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش شاه بلوط و گوشت در ادامه ما همراه باشید.
مواد مورد نیاز برای خورش شاه بلوط و گوشت
مراحل آماده سازی خورش شاه بلوط و گوشت
توضیحات
شاه بلوط بدون شک یکی از سالم ترین و شگفت انگیزترین خوراکیهایی است که برای بدن بسیار مفید است، زیرا ویتامینها و مواد معدنی بدن را تأمین میکند. به علاوه نیمی از آن را آب و نیمی دیگرش را کربوهیدرات تشکیل داده است، در حالی که میزان چربی آن بسیار کم است، درست به همین دلیل بافت منحصر به فرد و نرمی دارد. جالب است که بدانید پاییز زمان ایده آلی برای لذت بردن از شاه بلوط است.شاه بلوطها نسبت به بسیاری از انواع دیگر آجیلها کالری کم تری دارند. آنها منبع خوبی از اسیدهای آمینه، اسیدهای چرب غیر اشباع، آنتی اکسیدانها، فنلها، ویتامینهایی چون (ث)، (ی)، (آ) و (ب) کمپلکس، کلسیم، منیزیم، روی، آهن، مس و منگنز هستند. همانطور که ذکر شد، شاه بلوط سرشار از مواد مغذی است،