آش ترش

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

2,202 کالری
6 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
60 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

2,202 کالری
6 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
60 دقیقه برای پختن

طرز تهیه آش ترش

آش ترش، یکی از محبوب‌ترین آش‌های ایرانی، با طعم ترش است که اصالتش به شمال ایران برمی‌گردد. این آش با استفاده از حبوبات، برنج، سبزی‌های مخصوص و چاشنی‌های ترش تهیه می‌شود. در ادامه با آموزش طرز تهیه آش ترش با ما همراه باشید.

مواد مورد نیاز برای آش ترش

1 لیوان(کوچک)
2 قاشق سوپ خوری
8 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 کاسه(متوسط)
1 قاشق سوپ خوری
4 شاخه
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)

مراحل آماده سازی آش ترش

1
گندم را یک شب در آب داغ خیس کنید. نخودها را در ظرفی جداگانه خیس کنید. هر دو را آبکش کنید و به همراه گوشت به قابلمه اضافه کنید.
2
کره و آب داغ را اضافه کنید و مواد را بپزید.
3
لوبیا سبز را به قطعات کوچک خرد کرده و به قابلمه اضافه کنید.
4
وقتی مواد به غلظت رسید، فلفل سبز ریز خرد شده، گوجه فرنگی پوست کنده و خرد شده، رب گوجه و نمک را اضافه کنید و مخلوط کنید.
5
بپزید تا غلیظ شود سپس نعناع خشک بپاشید. چند دقیقه دیگر بجوشانید و با برگ نعناع تازه تزیین کرده و سرو کنید.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
آش ترش آش