کوفته مرغ

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

2,440 کالری
4 تعداد نفرات
60 دقیقه برای آماده سازی
10 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

2,440 کالری
4 تعداد نفرات
60 دقیقه برای آماده سازی
10 دقیقه برای پختن

طرز تهیه کوفته مرغ

کوفته یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که در هر شهری با دستور ویژه و متفاوت خودش تهیه می‌شود. نقطه تمایز انواع مختلف کوفته در طرز تهیه، مواد و سبزی‌های معطری هست که استفاده می‌شود؛ در مقابل شباهت و وجه اشتراک همه کوفته‌ها این است که از گوشت کوفته شده یا همان چرخ کرده (امروزی) در آن‌ها استفاده می‌شود. مثل کوفته تبریزی و کوفته برنجی که از معروف‌ترین کوفته‌هایی هستند که در ایران وجود دارد. در ادامه با آموزش طرز تهیه کوفته مرغ با ما همراه باشید .

مواد مورد نیاز برای کوفته مرغ

یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
4 عدد
4 شاخه
5 قاشق سوپ خوری
5 قاشق غذاخوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری

مراحل آماده سازی کوفته مرغ

1
نخود را یک شب خیس کنید. روز بعد آب آن را عوض کرده، نخودها را بجوشانید تا پخته شوند و پوستشان جدا شود.
2
گوشت مرغ را به قطعات کوچک خرد کنید. نخود، گوشت مرغ و سیر را در غذا ساز بریزید.
3
تخم مرغ، جعفری، نمک، فلفل سیاه و زیره را اضافه کنید و ورز دهید. کوفته های گرد به اندازه گردو آماده کنید.
4
کوفته ها را با آرد سوخاری بپوشانید و به مدت 2 تا 3 دقیقه در روغن داغ سرخ کنید.
5
آن را روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود ، داغ سرو کنید.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
کوفته مرغ کوفته مرغ