بیکن مرغ
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده1,912 کالری
4 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده1,912 کالری
4 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن
طرز تهیه بیکن مرغ
بیکن مرغ یک غذای خوشمزه و پرطرفدار است که از مرغ و بیکن تهیه میشود. مرغ میتواند سوخاری شده یا کبابی باشد. این غذا معمولاً با بیکن سرخ شده، سس، و یا با یک سری از سبزیجات سرو میشود. ترکیب طعم شور و دودی بیکن با مرغ، طعم منحصر به فردی به وجود می آورد .در ادامه با آموزش طرز تهیه بیکن مرغ با ما همراه باشید .
مواد مورد نیاز برای بیکن مرغ
4 عدد (متوسط)
8 برش (باریک)
3 عدد
3 عدد
3 عدد
3 شاخه
1 عدد (متوسط)
2 قاشف غذاخوری
4 قاشق سوپ خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق دسر (5 گرم)
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
مراحل آماده سازی بیکن مرغ
1
ابتدا جعفری و سیر را شسته و خرد کنید. 2 قاشق روغن زیتون، سیر، جعفری، نمک، فلفل سیاه، پوست لیمو و ادویه ها را در یک کاسه با هم مخلوط کنید.
2
گوشت مرغ را در ظرفی قرار دهید و مخلوطی را که آماده کردید روی آن بریزید. نیم ساعت آن را بگذارید تا مرینیت شود. پیاز را خرد کنید.
3
گوجه فرنگی ها را پوست گرفته و به صورت مکعبی خرد کنید.
4
پیازها را در روغن زیتون باقیمانده تفت دهید. گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید تا سس غلیظ شود. سس را به گوشت اضافه کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه بپزید تا قهوه ای طلایی شود.
5
سینی را از فر خارج کنید. قسمت میانی را با برش های بیکن بپوشانید وقسمت های استخوانی را فویل آلومینیومی بپیچید. دوباره در فر قرار دهید و 5 دقیقه دیگر بپزید. گرم سرو کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
بیکن مرغ
بیکن
مرغ