صفحه اصلی دستور غذا بورک بادمجان

بورک بادمجان

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده

3,033 کالری
8 تعداد نفرات
30 دقیقه برای آماده سازی
35 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده

3,033 کالری
8 تعداد نفرات
30 دقیقه برای آماده سازی
35 دقیقه برای پختن

طرز تهیه بورک بادمجان

بورک بادمجان یک غذای خوشمزه و پرطرفدار است که با خمیر، بادمجان سرخ‌شده، پنیر و سبزیجات معطر درست می‌شود. این غذا هم به عنوان پیش‌غذا و هم غذای اصلی سرو می‌شود و به دلیل طعم لذیذ و بافت دلچسبش، طرفداران زیادی دارد. بورک بادمجان را می‌توان به صورت رولی، مثلثی یا در قالب‌های مختلف تهیه کرد. در ادامه با آموزش طرز تهیه بورک بادمجان با ما همراه باشید .

مواد مورد نیاز برای بورک بادمجان

500 گرم
6 عدد (متوسط)
2 عدد (متوسط)
300 گرم
3 قاشق سوپ خوری
8 قاشق سوپ خوری
1 قاشق دسر (5 گرم)
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
2 قاشق سوپ خوری
2 قاشق غذاخوری (رنده شده)

مراحل آماده سازی بورک بادمجان

1
ابتدا فلفل ها را تفت دهید. پوست آنها را گرفته و به صورت نواری خرد کنید. بادمجان ها را پوست بگیرید و به مکعب های کوچک برش دهید. روی آن نمک بپاشید تا تلخی آن را بگیرد.
2
پیاز را خرد کنید. روغن را در تابه داغ کرده و پیازها را تفت دهید.
3
بادمجان ها را اضافه کرده و تفت دهید. گوجه فرنگی ها را پوست گرفته، مکعبی خرد کرده و به پیاز اضافه کرده و تفت دهید
4
شکر ، نمک، فلفل سیاه، میوه کاج، زیتون بدون هسته و فلفل خرد شده را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
5
خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و خمیر را با وردنه به صورت دایره باز کنید. یکی را در کف قالب چرب شده قرار دهید تا لبه ها به سمت بیرون آویزان شوند.
6
موادی که آماده کردید را روی خمیر پخش کنید. روی آن را با خمیر دیگر بپوشانید، لبه های آویزان را به سمت داخل تا بزنید و ببندید.
7
تخم مرغ زده شده، خامه و پنیر را با هم مخلوط کرده و روی آن بمالید. در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه بپزید تا قهوه ای طلایی شود و داغ سرو کنید.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
بورک بادمجان بورک بادمجان