دلمه گوجه فرنگی با قارچ
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده1,520 کالری
6 تعداد نفرات
35 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده1,520 کالری
6 تعداد نفرات
35 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن
طرز تهیه دلمه گوجه فرنگی با قارچ
دلمه گوجهفرنگی با قارچ یکی از غذاهای خوشمزه و مقوی ایرانی است که میتواند به عنوان یک وعده غذایی کامل یا پیشغذا سرو شود. این دلمه معمولاً با استفاده از گوجهفرنگیهای تازه و نرم، و ترکیبی از برنج، قارچ و ادویهجات تهیه میشود.این دلمه خوشمزه به دلیل وجود قارچ و سبزیجات، گزینهای سالم و مغذی است.در ادامه با آموزش طرز تهیه دلمه گوجه فرنگی با قارچ با ما همراه باشید .
مواد مورد نیاز برای دلمه گوجه فرنگی با قارچ
6 عدد (متوسط)
300 گرم
3 شاخه
3 عدد
1 عدد
1 عدد
100 گرم
2 قاشق غذاخوری (رنده شده)
1 لیوان
2 قاشق سوپ خوری
2 قاشق سوپ خوری
5 قاشق سوپ خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
مراحل آماده سازی دلمه گوجه فرنگی با قارچ
1
گوجه فرنگی ها را بشویید و سر آنها را به صورت کلاهک برش دهید. داخل آن را با قاشق خالی کرده و کمی نمک ، فلفل سیاه و روغن زیتون مالیده و زیر و رو کنید تا آب آن گرفته شود. قارچ ها را ریز خرد کنید و در آب لیمو خیس کنید.
2
4 قاشق غذاخوری روغن زیتون را در تابه گرم کنید. جعفری و پیاز ریز خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید. قارچ ها را آبکش کرده و اضافه کنید.
3
یک حبه سیر، نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و تفت دهید. 1 لیوان آب گوشت و 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و مخلوط کنید. روی حرارت متوسط بپزید.
4
گوشت ریز خرد شده، جعفری، آرد سوخاری و پنیر چدار را به قارچ ها اضافه کنید و مخلوط کنید. ماهیتابه را از روی حرارت بردارید.
5
گوجه فرنگی ها را با مخلوط قارچ پر کنید. درب هایی را که بریده اید روی آن قرار دهید و در ظرفی قرار دهید.
6
روغن باقی مانده را روی آنها بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 15-20 دقیقه بپزید. روی آن پنیر چدار بپاشید و داغ سرو کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
دلمه گوجه فرنگی با قارچ
دلمه
دلمه گوجه فرنگی
قارچ