صفحه اصلی دستور غذا ماهی دلمه برگ مو

ماهی دلمه برگ مو

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده

7,668 کالری
2 تعداد نفرات
30 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده

7,668 کالری
2 تعداد نفرات
30 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن

طرز تهیه ماهی دلمه برگ مو

ماهی دلمه برگ مو یک غذای خوشمزه و سنتی است که از ترکیب ماهی، سبزیجات معطر و ادویه‌ها تهیه می‌شود و در برگ مو پیچیده می‌شود. این غذا معمولاً به صورت بخارپز یا در فر پخته می‌شود و به عنوان پیش‌غذا یا غذای اصلی سرو می‌شود. طعم ترش و شیرین برگ مو در کنار طعم لذیذ ماهی، تجربه‌ای بی‌نظیر را برای ذائقه‌ها به ارمغان می‌آورد. این غذا در مناطق مختلف با تنوع در نوع ماهی و سبزیجات محلی تهیه می‌شود و هر منطقه طعم خاص خود را به این غذای خوشمزه می‌بخشد. در ادامه با آموزش طرز تهیه ماهی دلمه برگ مو با ما همراه باشید .

مواد مورد نیاز برای ماهی دلمه برگ مو

8 عدد
8 عدد
دسته (نصف)
1 عدد
5 قاشق سوپ خوری
4 قاشق سوپ خوری
1 عدد
1 قاشق چای خوری

مراحل آماده سازی ماهی دلمه برگ مو

1
جعفری ، شوید و پیازچه را خرد کرده و در ظرفی بریزید و 1 قاشق غذاخوری از مخلوط را کنار بگذارید. 1 قاشق روغن زیتون و نمک را به مخلوط باقی مانده اضافه کنید و مخلوط کنید.
2
ماهی ها را یکی یکی در این مخلوط بپوشانید و وسط برگ مو قرار دهید. آنها را رول کنید و با خلال دندان محکم کنید تا باز نشوند.
3
ماهی هایی را که آماده کرده اید کنار هم در سینی چرب شده بچینید.
4
لیمو را برش بزنید و روی ماهی بریزید. روی آن را با کاغذ شفاف بپوشانید و بگذارید نیم ساعت در جای خنک بماند.
5
سس مایونز، سیر له شده و مخلوط جعفری رزرو شده را در یک کاسه مخلوط کنید.
6
سیب زمینی ها را آبپز کنید. پوست گرفته و حلقه هایی به ضخامت یک انگشت برش دهید ،با روغن زیتون بپوشانید و در فر بپزید تا قهوه ای طلایی شود.
7
ماهی را با روغن آغشته کنید و نمک بپاشید و در فر بپزید تا طلایی شود. با مخلوط سس مایونز و تکه های سیب زمینی سرو کنید.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
ماهی دلمه برگ مو ماهی برگ مو