مینی دسر میوه ای
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده1,759 کالری
8 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
0 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده1,759 کالری
8 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
0 دقیقه برای پختن
طرز تهیه مینی دسر میوه ای
مینی دسرهای میوهای، گزینهای ایدهآل برای پذیراییهای شیک و خوشمزه هستند. این دسرها با ترکیبی از طعمهای شیرین و ترش میوهها، حسی لذتبخش و طراوتبخش ایجاد میکنند. تنوع رنگ و بافت در مینی دسرهای میوهای، آنها را به انتخابی جذاب برای همه سلیقهها تبدیل کرده است. از طرفی، اندازه کوچک این دسرها، امکان چشیدن طعمهای مختلف را فراهم میکند و از سنگینی دسر جلوگیری میکند. به طور کلی، مینی دسرهای میوهای، یک انتخاب هوشمندانه و دلپذیر برای هر مناسبتی هستند.در ادامه با آموزش طرز تهیه مینی دسر میوه ای با ما همراه باشید .
مواد مورد نیاز برای مینی دسر میوه ای
250 گرم
3 قاشق سوپ خوری
5 قاشق سوپ خوری
2 قاشق سوپ خوری
نصف (متوسط)
1 عدد
140 گرم
1 بسته
نصف لیوان
مراحل آماده سازی مینی دسر میوه ای
1
میوه ها را پوست بگیرید و به مکعب های کوچک برش دهید و در یک کاسه بریزید.
2
شکر را با 5 قاشق آب در قابلمه بجوشانید و به صورت شربت در آورید.
3
ژلاتین را به شربت داغ اضافه کنید و هم بزنید تا آب شود.
4
آب لیمو و پوست لیمو را به شربت اضافه کنید و بجوشانید تا غلیظ شود. از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.
5
پنیر خامه ای و کرم شاتنی (کرم شانتی را با شیرمخلوط کنید) را با همزن مخلوط کرده و به مخلوط ژله اضافه کنید. مخلوط را بین 8 کاسه کوچک از قبل مرطوب شده تقسیم کنید.
6
بگذارید چند ساعت در یخچال بماند و سپس آن را زیر و رو کنید و در بشقاب سرو برگردانید. با میوه های خرد شده سرو کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
مینی دسر میوه ای
مینی دسر
دسر میوه ای
دسر