صفحه اصلی دستور غذا گراتن کرفس و قارچ

گراتن کرفس و قارچ

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده

2,915 کالری
4 تعداد نفرات
30 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده

2,915 کالری
4 تعداد نفرات
30 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن

طرز تهیه گراتن کرفس و قارچ

گراتن کرفس و قارچ یک غذای خوشمزه و مغذی است که به راحتی تهیه می‌شود. این گراتن با بافت خامه‌ای و طعم دلپذیر کرفس و قارچ، می‌تواند یک گزینه عالی برای شام یا ناهار باشد. می‌توانید آن را به عنوان یک غذای گیاهی سرو کنید یا به عنوان یک دورچین در کنار غذاهای گوشتی قرار دهید. برای تهیه این گراتن، کرفس و قارچ را تفت می‌دهند و سپس با سس بشامل و پنیر ترکیب می‌کنند و در فر می‌پزند تا طلایی شود. در ادامه با آموزش طرز تهیه گراتن کرفس و قارچ با ما همراه باشید .

مواد مورد نیاز برای گراتن کرفس و قارچ

2 عدد (بزرگ)
200 گرم
1 عدد
1 جام (معمولی)
500 گرم
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری

مراحل آماده سازی گراتن کرفس و قارچ

1
کرفس را پوست بگیرید و از وسط نصف کنید و در آب لیمو بجوشانید سپس کرفس ها را در آب سرد بریزید.
2
پیاز، قارچ و فلفل را نگینی خرد کرده و با نصف روغن در تابه تفت دهید. فلفل سیاه و نمک را اضافه کنید.
3
کرفس ها را در سینی فر قرار دهید و مخلوط قارچ را وسط آن پخش کنید.
4
نصف باقیمانده روغن را در تابه داغ کنید و آرد را تفت دهید تا صورتی رنگ شود. مدام هم بزنید، شیر و سپس زرده تخم مرغ و نمک را اضافه کنید. وقتی سس به جوش آمد از روی حرارت بردارید.
5
سس بشامل را که آماده کرده اید روی مخلوط قارچ بریزید و روی آن پنیر چدار رنده شده بپاشید. روی آن را با فلفل سبز خلال شده و قارچ های کوچک تزئین کنید .
6
در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه قرار دهید، بپزید تا پنیر قهوه ای شود ، داغ سرو کنید.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
گراتن کرفس و قارچ گراتن کرفس کرفس قارچ