صفحه اصلی دستور غذا هوموس چغندر

هوموس چغندر

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

1,631 کالری
6 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

1,631 کالری
6 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن

طرز تهیه هوموس چغندر

حمص لبو یکی از لذیذترین خوراکی ها مدیترانه ای می باشد که بیشتر با هوموس لبنانی نیز شناخته می شود. هوموس لبو یکی از پیش غذاهای بسیار مقوی است که دستور تهیه آن در هر کشوری متفاوت است و تغییرات کوچکی در ادویه ها آن دارد ولی اجزای اصلی آن تقریبا ثابت است. در بسیاری از کشورهای عربی هوموس یا حمص را با نان پیتا داغ سرو می کنند. این پیش غذای بسیار خوشمره را می توانید برای شب یلدا نیز تهیه کنید. هوموس لبو رنگ فوق العاده زیبا و جذابی دارد و اصلا طعم و مزه لبو غالب نیست و خواص لبو را نیز در خودش دارد. از خواص مهم لبو می توان به سرشار از مواد مغذی لازم برای بدن، منبع خوب منگنز، فیبر، پتاسیم و آهن اشاره کرد.

مواد مورد نیاز برای هوموس چغندر

2 قاشق سوپ خوری
نصف (متوسط)
4 قاشق سوپ خوری
1 قاشق چای خوری
2 عدد (متوسط)
نوک چاقو
2 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)

مراحل آماده سازی هوموس چغندر

1
چغندرها را پوست گرفته و در قابلمه ای بریزید و به اندازه ای آب اضافه کنید که روی آن ها را بگیرد و با درب بسته بجوشانید و آب آن را خالی کنید و صبر کنید تا خنک شود.
2
چغندر آب پز، نخود آب پز، تاهین، آبلیمو، روغن زیتون، زیره سبز، سیر و نمک را در یک کاسه بریزید و با مخلوط کن آن را مخلوط کنید تا به غلظت یکدستی برسد.
3
مخلوط را در ظرف سرو بریزید.

توضیحات

لبو یا چغندر قرمز یکی از مواد غذایی با خواص بسیار متنوع و مفید است. این میوه، منبع خوبی از مواد مغذی از جمله ویتامین‌ها، مواد معدنی، فیبر و آنتی‌اکسیدان‌هاست. خواص لبو شامل کاهش فشار خون، بهبود سلامت قلب، کمک به کنترل کلسترول خوب و بد، تقویت سیستم ایمنی بدن و حتی افزایش عملکرد ورزشی می‌شود. 

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
هوموس چغندر چغندر