گراتن گل کلم
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده1,621 کالری
8 تعداد نفرات
5 دقیقه برای آماده سازی
50 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده1,621 کالری
8 تعداد نفرات
5 دقیقه برای آماده سازی
50 دقیقه برای پختن
طرز تهیه گراتن گل کلم
گراتن یک خوراک خیلی ساده و خوشمزه است. گراتن گل کلم یکی از آسان ترین و خوشمزه ترین گراتن هاست که معمولاً در کنار غذاهای گوشتی سرو میشود و اگر بچههای شما اهل خوردن سبزیجات نیستند این مدل گراتن می تواند آن ها را تشویق به خوردن سبزیجات کند. چون در تهیه آن پنیر به کار رفته است و واقعا لذیذ است. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه گراتن گل کلم در ادامه با ما همراه باشید.
مواد مورد نیاز برای گراتن گل کلم
2 کیلوگرم
5 قاشق سوپ خوری
4 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
2 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
8 قاشق سوپ خوری
نوک چاقو
2 قاشق سوپ خوری
1 قاشق شکر خوری
مراحل آماده سازی گراتن گل کلم
1
فر را با دمای 190 درجه گرم کنید. ظرف پخت را روغن بزنید و کنار بگذارید.
2
گل کلم را به مدت 5 تا 7 دقیقه بخارپز کنید تا گلچه ها نرم شوند.
3
در آب سرد بشویید و آبکش کنید
4
کره را در قابلمه ای آب کنید و آرد را اضافه کرده و با همزن بزنید تا خمیر یکدستی به دست آید. به هم زدن ادامه دهید، حدود 2 دقیقه بپزید و سپس شیر را به تدریج اضافه کنید.
5
به هم زدن ادامه دهید و بپزید تا سس داغ، صاف و غلیظ شود. از روی اجاق برداشته و با نمک، آویشن و جوز هندی مزه دار کنید.
6
2 فنجان سس بشامل را روی گل کلم بخارپز شده بریزید و گلچه ها را به آرامی تکان دهید تا مطمئن شوید که به خوبی با سس آغشته شوند.
7
گراتن را با درب بسته به مدت 15 دقیقه بپزید.
8
پنیر گودا رنده شده و خرده نان را مخلوط کرده و روی گراتن بپاشید
9
10 تا 15 دقیقه دیگر بپزید تا گراتن داغ و حباب دار شود و پنیر آب شده و قهوه ای شود.
10
سطح گراتن پخته شده را فلفل آسیاب شده بپاشید و داغ سرو کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
گراتن گل کلم
گراتن
گل کلم