تاس کباب

حمیرا محمودزاده
1 دنبال کننده

1,324 کالری
6 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
40 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده
1 دنبال کننده

1,324 کالری
6 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
40 دقیقه برای پختن

طرز تهیه تاس کباب

تاس کباب یک غذای ایرانی اصیل و خوشمزه است که البته ربطی به هیچ‌گونه کباب کوبیده و مرغ و تابه‌ای ندارد و البته در کشورهای دیگر هم به اشکال مختلف طبخ می‌شود. در گذشته مادربزرگ‌ها با آگاهی از خواص تغذیه‌ای بی‌نظیرش حداقل هفته‌ای یک بار بساط درست کردن تاس کباب را به پا می‌کردند.آب تاس‌کباب برخلاف آبگوشت باید بسیار کم و مانند خورش باشد. در تاریخچه تاس کباب، آن را با گوشت شکار تهیه می کردند و برای شاه به عنوان یک غذای خاص سرو می کردند. این خوراک خوشمزه و جذاب با طعم و ظاهر متفاوت درست می شود که از آن لذت برد و برای شام یا نهار می توان آن را صرف کرد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه تاس کباب با گوشت چرخ کرده در ادامه با ما همراه باشید.

مواد مورد نیاز برای تاس کباب

1 عدد (متوسط)
1 عدد (متوسط)
3 عدد (متوسط)
3 عدد (متوسط)
2 عدد (متوسط)
2 عدد
1 قاشق سوپ خوری
1 قاشق سوپ خوری
1 فنجان قهوه (کوچک)
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق غذاخوری

مراحل آماده سازی تاس کباب

1
پیاز را رنده کنید. سیر را خرد کنید. گوشت چرخ کرده را در ظرفی بریزید، پیاز، سیر، تخم مرغ، آرد سوخاری، زیره، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و ورز دهید.
2
به اندازه گردو جدا کنید و کوفته های گرد و صاف درست کنید.
3
کوفته ها را در ماهیتابه سرخ کنید. بادمجان ها را بشویید و پوست بگیرید و حلقه حلقه کنید. روغن را در تابه داغ کرده و بادمجان ها را سرخ کنید.
4
سیب زمینی ها را پوست گرفته و به همراه گوجه فرنگی ها به صورت ورقه های گرد برش دهید.
5
کوفته‌ها، سیب‌زمینی‌ها، گوجه‌فرنگی‌ها و بادمجان‌ها را به صورت متناوب پشت به پشت در قالب بچینید. رب گوجه فرنگی را در یک فنجان قهوه آب حل کرده و روی غذا بریزید.
6
یک قاشق مارگارین اضافه کنید و در فر با دمای 200 درجه بپزید.
7
گرم سرو کنید. نوش جان

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
تاس کباب