تاس کباب
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده1,324 کالری
6 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
40 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده1,324 کالری
6 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
40 دقیقه برای پختن
طرز تهیه تاس کباب
تاس کباب یک غذای ایرانی اصیل و خوشمزه است که البته ربطی به هیچگونه کباب کوبیده و مرغ و تابهای ندارد و البته در کشورهای دیگر هم به اشکال مختلف طبخ میشود. در گذشته مادربزرگها با آگاهی از خواص تغذیهای بینظیرش حداقل هفتهای یک بار بساط درست کردن تاس کباب را به پا میکردند.آب تاسکباب برخلاف آبگوشت باید بسیار کم و مانند خورش باشد. در تاریخچه تاس کباب، آن را با گوشت شکار تهیه می کردند و برای شاه به عنوان یک غذای خاص سرو می کردند. این خوراک خوشمزه و جذاب با طعم و ظاهر متفاوت درست می شود که از آن لذت برد و برای شام یا نهار می توان آن را صرف کرد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه تاس کباب با گوشت چرخ کرده در ادامه با ما همراه باشید.